Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
represaliat
25 set 2003
Algú o alguna sap algo sobre la situació actual del Gillem Godó, l´últim que se sabia és que li havien aplicat la llei antiterrorista, però els mitjans de desinformació no diuen res sobre aquest fet.
Si alguna persona sap algo sobre Gillem Godó que difongui la informació.

STOP REPRESSIó!!

Comentaris

Re: represaliat
25 set 2003
Ha estat traslladat a l'Audiència Nacional. On declararà en les properes hores.
Re: represaliat
25 set 2003
Ha estat traslladat a l'Audiència Nacional. On declararà en les properes hores.
Re: represaliat
25 set 2003
Com no van poder aconseguir el titular a Castellar del Vallès ara l'estàn cercant amb aquest pallo desesperadament... les eleccions s'apropen cada vegada més i cal treure carronya d'on sigui per fer demagogia. Fins i tot ressucitant a Terra Lliure encara que sigui un sól pallo acusat de llençar un petardo del seu balcó al pati. Sembla que li han trobat de tot, de la mateixa manera que Medem és etarra.
Re: represaliat
25 set 2003
Jo vaig escoltar-lo fa uns dies al telenotícies de la TV·3 dient que el judici per lo del "petardo" era un muntatge de la policia que l´estava castigant per negar-se a treballar com a confident i infiltrat. Aquest judici em sembla recordar que era un judici de faltes per un petardo que va caure al pati de llums per Sant Joan. Però no estic gaire segur.

SOLIDARITAT AMB ELS PRESOS POLÃ?TICS
GUILLEM GODÓ LLIBERTAT INMEDIATA
Re: represaliat
25 set 2003
se me ponen d corbata, se esta poniendo el asunto feo.pero mas feooooo se lo vamos a poner a ellos
Re: represaliat
25 set 2003
tens rao, estan passant masses coses en les últimes setmanes i jo no crec que sigui casualitat. I espereu-vos que el més d'octubre ve per sucar-hi pa. Canya i al lloro!!!
Re: represaliat
25 set 2003
Està clar, venen les eleccions. Ara be, jo també el vaig sentir la setmana passada dient que li havien ofert ser confident. Ara, una setmana després, el detenen i l´acusen de la col.locació d´artefactes explosius. Tot plegat molt sospitós. Quina pudor de muntatge policial!
Guillem LLIBERTAT, et volem a casa!
Re: represaliat
25 set 2003
He llegit a la premsa, no sé ben bé a on, que a casa seva li havien trobat una pistola, una escopeta i documentació robada, a més de "publicacions radicals" (uf ! quina por!) i d'un ordinador (s'han descuidat de mencionar la peixera i el canari).

És ben estrany que en Guillem tingués tot aixó a casa, havent estat jutjat fa quatre dies ...sona a muntatge, no de Hollywood, sino de Prado del Rey.
Re: represaliat
25 set 2003
Si, saben que el vigilaven i que li havien proposat fer de confident, és impensable que tingués tot això a casa seva. A mí em fa gracia que es barregin pistoles, escopetes i pamflets. És una prova per acusar algú el fet de tenir publicacions radicals?
Re: represaliat
25 set 2003
Doncs sí, si és preten encetar una campanya demagògica just abans les eleccions...
Re: represaliat
26 set 2003
Acabo de llegir a vilaweb la composició de "l'artefacte terrorista" que va provocar el judici d'en Guillem fa pocs dies, i pel qual li demanaven més de dos anys de presó : una llauna amb disolvent, una petita bombona amb anhídrid carbònic, una petita metxa d'ignició lenta de 5 cm i ...(la part explosiva de l'assumpte)...un TRO de 2,9 grams ...Sí, heu llegit bé : un tro.

Amb aixó al menys es podia provocar un nou Hiroshima, com a mínim.

Si el pobre noi li afegeix un parell de llumins l'acusen de l'incendi de Roma.

Prou muntatges !! Guillem llibertat !!
Sindicat Terrassa