Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
El Correllengua arriba a Mont-Roig
25 set 2003
De banda a banda del territori, són nombroses les activitats que s´estan fent en defensa de la llengua catalana en el marc del Correllengua 2003.
25/09/03- El Correllengua arriba avui a Mont-roig. Els actes començaran aquesta tarda, a les 17.30h, a la Biblioteca Joan Miró, on hi haurà una lectura de contes a càrrec de Marta Marc i un concurs de dibuix infantil. Demà, divendres, les activitats continuaran amb un concert d’Aloc, Secta Rural, Set i Mig i Josep M. Cantimplora (cantant de Brams) al poliesportiu municipal.

El dilluns, a les 20.30h, Pere Navarro, professor de Filologia Catalana a la URV, farà una xerrada a la casa Agustí Sardà amb el títol “Perquè parlem com parlem�. La conferencia la presentarà Salvador Toda, president de l’Associació de Jubilats. Dimarts, Pere Guinovart parlarà de la situació actual de la pagesia, en una xerrada presentada per Ferran Pellicer, regidor d’Ensenyament.

El dia 4 d’octubre, a la plaça Miramar, hi haurà una festa infantil amb una gimcama per a la llengua i xocolata calenta. Els actes del correllengua s’allargaran fins el proper 11 d’octubre amb la presentació d’un llibre d’Enric Larreula, una xerrada de Joan Ortega i Jaume Soler, l’espectacle infantil Magikíssim del mag Sergi i el lliurament de premis del concurs de dibuix infantil i lectura del manifest del Correllengua.
Sindicato Sindicat