Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Tercer comunicat de Les nauS
24 set 2003
L'experiència de Les nauS neix davant la necessitat d'espais fora del circuit comercial on poder realitzar i intercanviar activitats relacionades amb el circ i amb l'art, però també per a denunciar el mal ús de la propietat.
L'edifici (una fàbrica tèxtil) que estava abandonat des de feia 12 anys, es trobava en pèssimes condicions, aleshores vam decidir okupar-lo i donar-li ús social.

Han passat 9 anys i en aquest centre social s'han fet multitud d'activitats: concerts, obres de teatre, tallers i cursos de diferents disciplines artístiques. D'altra banda hem acollit gran nombre de debats i jornades sobre tot tipus de temes socials (Jornades sobre la salut, Trobada Intercontinental per a la humanitat/Taules de dones, Jornades d'Alliberament Animal, Hackmeeting...).

Durant tot aquest temps s'ha rehabilitat l'espai en innombrables ocasions depenent de l'ús i de la necessitat del moment.


Aquest espai ha estat absolt en 4 processos judicials gràcies a la labor de la gent que ha treballat dur per a defensar l'espai i així continuar el projecte.

Actualment ens trobem a l'espera de la notificació de l'ordre de desallotjament, a causa de la decisió de l'Audiència Provincial de Barcelona.

Aquest projecte no hagués estat possible sense la participació d'innombrables persones que en un moment de les seves vides van decidir contribuir amb el seu esforç i dedicació a un projecte col·lectiu legítim i necessari.

Reivindiquem la NECESSITAT d'auto-organitzar-nos en les nostres ciutats, pobles i barris.
Mira també:
http://sindominio.net/lesnaus

Comentaris

Tercer comunicado de Les nauS
24 set 2003
La experiencia de Les nauS nace ante la necesidad de espacios fuera del circuito comercial donde poder realizar e intercambiar actividades relacionadas con el circo y con el arte, pero también para denunciar el mal uso de la propiedad.

El edificio (una fábrica textil) que estaba abandonado desde hacía 12 años, se encontraba en pésimas condiciones, entonces decidimos okuparlo y darle uso social.

Han pasado 9 años y en este centro social se han realizado multitud de actividades: conciertos, obras de teatro, talleres y cursos de diferentes disciplinas artísticas. Por otro lado hemos acogido gran número de debates y jornadas sobre todo tipo de temas sociales (Jornadas sobre la salud, Encuentro Intercontinental para la humanidad/Mesas de mujeres, Jornadas de Liberación Animal, Hackmeeting...).

Durante todo este tiempo se ha rehabilitado el espacio en innumerables ocasiones dependiendo del uso y de la necesidad del momento.

Este espacio ha sido absuelto en 4 procesos judiciales gracias a la labor de la gente que ha trabajado duro para defender el espacio y así continuar el proyecto.

Actualmente nos encontramos a la espera de la notificación de la orden de desalojo, debido a la decisión de la Audiencia Provincial de Barcelona.

Este proyecto no hubiera sido posible sin la participación de innumerables personas que en un momento de sus vidas decidieron contribuir con su esfuerzo y dedicación a un proyecto colectivo legítimo y necesario.

Reivindicamos la NECESIDAD de auto-organizarnos en nuestras ciudades, pueblos y barrios.
Re: Tercer comunicat de Les nauS
24 set 2003
Hi ha actes previstos contra l'ordre de desallotjament? Com es pot ajudar?
Gràcies companys!
Re: Tercer comunicat de Les nauS
25 set 2003
Una més que s'apunta al que calgui.
Re: Tercer comunicat de Les nauS
26 set 2003
no quiero ser demagogo pero, la creacio de pequeños conflictos en la ciutat, como son los desalojos, disgregen las luchas, lo que beneficia al Ajuntament de Barcelona que tiene de esa forma via libre para sus proyectos, con la menor friccion posible, y que tienen una doble intencion, aparte de la de represiva.

no al Forum, endavant gent de les naus, la lluita continua..
no se sap la data encara
29 set 2003
te que arrivar dels jutjats... ja avisarem...
Sindicato Sindicat