Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Es busquen radicals...
24 set 2003
Es necessita: gent de tot l'espectre social. De tendència àcrata, independentista, sindicalista o amb tendència a ser un mateix. Aturats o amb feina, activistes o inactius; cansats de la dreta, de la esquerra, del centre i dels dogmàtics anti-tot.

Condicions: ser demócrata, radicalment demócrata.
Torne'm a intentar-ho? Apunta't a una llista!


-Objectiu:

L'objectiu principal és fer arribar a la ciutadania el missatge de que Una Altra Democracia És Possible a Catalunya i per això pretenem aconseguir presentar candidatura en cada una de les quatre ciscumscripcions.


Hem avançat [en el sentit de concretar] formulant algunes propostes, totes obertes a possibles aportacions i modificacions, i les hem resumit com a marc ideològic que, aplicat a l'àmbit de les properes eleccions, intentem concretar-lo en el nostre programa electoral que estem redactant als fòrums que podràs conèixer a:

http://unaaltrademocraciaespossible.net/forum/index.php?forum=13


Trobaràs l'esmentat marc ideològic a:

http://unaaltrademocraciaespossible.net/forum/viewtopic.php?forum=5&show



- Qui pot participar?: -
Tothom que comparteixi el marc ideològic i els objectius d'Una Altra Democracia És Possible.


- Com puc participar?

El primer pas sería apuntar-te a una llista provincial en aquesta adreça:

http://unaaltrademocraciaespossible.net/ca/apuntate.php

Pots registrar-te amb el teu nom autèntic o amb un àlies si es que vols conservar l'anonimat. L´'únic que necessitem és un e-mail que ens permeti contactar amb tu.

Estar apuntat a una llista no implica haver de ser candidat sinó que vols participar en aquesta campanya aportant les teves idees i opinions en les debats través del fòrum, votant en la presa de decisions, participant en les accions de la campanya o realitzant una aportació econòmica. El nivell d'implicació en tot moment el decideixes tu.

Pots veure la relació de gent apuntada fins ara en aquesta adreça

http://unaaltrademocraciaespossible.net/ca/listas.php


- Com es decideix l'ordre de les llistes?

A l'espera de que aquestes dades es confirmin en el decret de convocatòria de les eleccions (les variacions, en tot cas, serien minúscules) necessitem (a més dels reserves) 85 candidats per Barcelona, 18 per Tartagona, 15 per Lleida i 17 per Girona.

La composició i l'ordre de la llista es decidirà en cada assamblea provincial (en una assemblea presencial o en els fòrums provincials, que per això estan oberts). És en el marc d'aquesta assamblea que cada un manifestarà si està disposat a ser candidat (i si està disposat a ocupar un del primers llocs) o no.



- Què cal fer si vull ser candidat?

Enviar a l'adreça que trobaràs al teu fòrum provincial una fotocòpia del teu D.N.I i un escrit d'acceptació degudament complimentat.

En aquesta URL trobaràs el model d'aquest escrit:

http://unaaltrademocraciaespossible.net/forum/viewtopic.php?forum=13&sho

Cal tenir en compte, però, que, a diferència de les municipals, en aquestes eleccions només es poden presentar que estiguin inscrites al cens electoral de l'estat espanyol.


- Campanya o no campanya?

Ens apuntem a nivell "local o comarcal" perquè les accions de la campanya bàsicament només pretenem que es realitzin a aquest nivell. Allà on hi hagi gent, es penjaran cartell o pancartes (o no), es faran actes informatius (o no), es repartiran futlletons informatius (o no), el 16-N es serà present als els col·legis electorals com a interventors o apoderats (o no), segons el que decideixi cada agrupació local o comarcal en funció dels seus medis, disponibilitats o ganes.
Si hi ha la tira de pobles o fins i tot una bona part de comarques senceres en que l'única presència d'Una Altra Democràcia És Possible (i del seu missatge) consisteix en el que puguin publicar els mitjans de difusió i el "munt" de paperetes plantades als col·legis electorals el 16-N, doncs no passa res. Arribarem fins allà on poguem arribar d'una manera distesa i fruit de l'acció.


- Demanem el vot?

Creiem que el vot no es demana ni es dóna. El vot és (o hauria de ser) quelcom que cada un atorga seguint únicament el criteri de la seva consciència després d'haver avaluat les diverses alternatives.

Així que el que pretenem no és demanar el vot sinó, simplement, demanar la paraula i només allà on siguem capaços o ens veiem amb ànims de parlar, essent plenament conscients que en aquest mercat de Calaf que són les campanyes electorals només podem pretendre parlar des de l'últim racó del galliner de la graderia del circ però que no per això deixarem d'intentar-ho.


- La participació com a xarxa per a garantir la democràcia:

Per a que aquest projecte sigui viable es indispensable comptar amb un volum important de col.laboracións a tots els nivells i amb diferents graus d'implicació. Això necessita d'un tipus d'organització totalment oberta i flexible, on cada persona decideixi quan, com i amb quina freqüencia i compromis vol o pot participar. De la mateixa manera qualsevol persona pot desvincular-se quan ho cregui convenient.
Mira també:
http://unaaltrademocraciaespossible.net

Comentaris

Re: Es busquen radicals...
24 set 2003
noooooooooooooooooooo, estos pesaos otra vez nooooooooooooooooooooooooooo
Re: Es busquen radicals...
24 set 2003
Tranquiiiiiiiiiiiiiiiii, serà el primer i l'últim (o no).
Re: Es busquen radicals...
24 set 2003
Eleccions? Abstenció!!
Politics no, ni tradicionals ni alternatius.

Una altra democràcia si és possible, però no legitimant l´actual marc jurídic i polític serà possible.
Re: Es busquen radicals...
24 set 2003
¿Qué democracia ni qué narices?...con los Medios de Comunicación blindados,la Policía y el Ejército a su lado,los Jueces y Fiscales de borregos del Poder,la Banca financiándoles,y los EEUU vigilando¿qué democracia?
Se puede ser ingenuo,naif,...pero ¡ tanto !!!!
Província
24 set 2003
Província (per als vençuts) és una divisió territorial que ens va ser imposada.

Sí, una altra democràcia és possible, però trencant la divisió territorial espanyola que ens anorrea com a poble.

Sort en el projecte,
Re: Es busquen radicals...
25 set 2003
Es cerquen radicals. no amargats!!

És un detall, sí, pero un bon detall!!
Sindicato Sindicat