Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Cada cop van a més
23 set 2003
Indignació a Sta. Margalida i Sta. Ponça (Illes Balears)per l'actuació dels alcaldes al recuperar, el PP, el "Cara al sol" i vetar "Els segadors".
Les darreres festes f'estiu que s'han celebrat a Mallorca la primera setmana de setembre han estat envoltades per la polèmica. A Sta. Margalida va sonar l'himne feixista "Cara al sol" a l'inici d'una prova esportiva inclosa en els actes en honor de la "Beateta", mentre que a Calvià es prohibia a la banda municipal interpretar "Els segadors" en els actes commemoratius del 749è aniversari del rei en Jaume a Sta. Ponça. A més, l'alcalde de Sta. Ponça, municipi de Calvià, Carlos Delgado(PP) pretenia que l'himne de Mallorca "La Balanguera" sonés com a paxanga durant la desfilada de les colles de moros i cristians de les festes de la localitat.
Per si no n'hi hagués prou amb les esmentades discutibles decisions de l'alcalde de Calvià, Carlos Delgado va negar ·la catalanitat" dels integrants de les forces que acompanyaven Jaume I en l'operació militar perenvair Mallorca.
Cal dir que durant la prova esportiva (partit de "futbito")on va sonar el "Cara al sol", l'àrbitre del partit va posar fi a la situació negant-se a xiular mentre sonés l'himne fatxa.

Comentaris

Re: Cada cop van a més
23 set 2003
El que ha penjat aquesta notícia s'hi podia haver rumiat més amb el titolar, no en podies trobar un de menys explícit que "cada cop van a més"; és de l'estil "no hi ha dret".
Re: Cara al culo
23 set 2003
Digues el que vulguis, pero si has llegit el contingut del post constataràs que és ben explícit. L'alcalde del PP de Calvià prohibeix "Els Segadors" i l'alcalde del PP de Santa Margarida fa sonar l'himne feixista espanyol "Cara al sol". Sort de l'àrbitre que va negar-se a xiular mentres sones l'himne feixista... alguns que escriuen per quí el criticaràn per no haver apallisat l'alcalde, pero per sort aquests són una minoría. Cal actuar amb sentit comú i inteligència, com l'àrbitre.
Re: Cada cop van a més
15 oct 2003
trépak
Sindicato Sindicat