Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
El partit popular homenatja a l鈥橝juntament de Castell贸 a un amic de Hitler 鈥淩amon Serrano Su帽er鈥? (Castell贸)
22 set 2003
serrano.jpg
El partit popular homenatja a lâ橝juntament de Castelló a un amic de Hitler â淩amon Serrano Suñerâ?


Novament sâ檋a produit un acte dâ檈scarni envers les desenes de milers dâ檈ssers humans assassinats per la dictadura franquista i llurs famílies, moltes de les quals encara malden per esbrinar a quin forat van llençar els cossos, lâ橝juntament de Castelló en mans del partit popular ha publicat a la premsa una esquela dedicada a â淩amon Serrano Suñerâ? demanat una pregària per a lâànima dâ檃quest individu â渉ijo adoptivo y alcalde perpetuo de castellonâ?, segons es diu en lâ檈smentat anunci. Ignorem quins poden ser els mèrits dâ檃quest individu per a rebre tal honor dâ檜n Consistori dâ檜n país suposadament democràtic, ignorem quins poden ser els mèrits dâ檜n criminal feixista reconegut, amic declarat de Hitler i de Mussolini, responsable de la persecució dels opositors polítics dins i fora de lâ檈stat espanyol i de la seva eliminació, ministre d'afers exteriors del seu cunyat el dictador Franco fins 1942, qui, quan començava a no estar clara la victòria dels nazis, el va fer fora, tot just per pronazi, per posar algú més simpàtic cara als aliats.
Tal com ens tenen acostumats, els polítics espanyols del partit actualment en el poder emparant-se en el desconeixement, en la ignorància, que lâ檕blit que es va pactar a la transició ha generat, no tant sols no reneguen de la repugnant dictadura franquista, sino que ens tornen a escopir a la cara.

A tots els que visiteu aquesta pàgina us demanem el vostre suport i que doneu la màxima difusió a aquesta iniciativa.

Per la retirada de tots els honors concedits als mandataris franquistes!!!

Per la dignitat!!!

Diem, PROU!!!
Mira també:
http://www.lavanc.com/

Comentaris

Re: El partit popular homenatja a l鈥橝juntament de Castell贸 a un amic de Hitler 鈥淩amon Serrano Su帽er鈥? (Castell贸)
23 set 2003
tothom pot col·laborar en la campanya contra la presència dels Serrano Suñer a Castelló enviant e-mails de protesta a la web de l'ajuntament de castelló.
Açò ho podeu fer des de la següent pàgina:

http://nosaltres.vilaweb.com/jvilaweb/GetHTTP?p=141&f=1&pa=p_idcmp&va=74

Per a més informació sobre la campanya podeu consultar vilaweb.com
Re: El partit popular homenatja a l鈥橝juntament de Castell贸 a un amic de Hitler 鈥淩amon Serrano Su帽er鈥? (Castell贸)
23 set 2003
No oblideu que el 1979 l'alcalde de Gandesa (convergent) va posar el nom de Ramon Serrano Suñer al carrer de Gandesa on va neixer sa mare. Feixistes n'hi ha a tot arreu
Sindicat Terrassa