Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
28 de setembre: tothom a Castellar
22 set 2003
La plataforma prepara una jornada unitària amb una gran manifestació i amb desenes d’activitats a la Plaça Major
Castellar acollirà el proper diumenge dia 28 de setembre una gran jornada festiva i reivindicativa per reclamar la fi de les agressions feixistes al municipi, a la comarca i a Catalunya. La jornada és organitzada per la recent creada Plataforma Ciutadana Castellar contra el feixisme, que des d’aquesta setmana està preparant més de 12 hores d’activitats a la Plaça Major del municipi amb un gran acte central a les 12 del migdia que culminarà amb la lectura d’un manifest unitari al que s’hi estan adherint la gran majoria d’entitats, organitzacions i grups polítics del municipi.

A més, la plataforma està buscant adhesions al manifest i col·laboracions als actes de diumenge més enllà de Castellar del Vallès. De moment, ja han mostrat el seu suport per exemple Antoni Bassas, Toni Clapés, Jordi González, Xavier Grasset, La Cubana, T de Teatre, Teatre de Guerrilla, i molts més que al llarg d’aquesta setmana han de confirmar quina serà la seva col·laboració o la seva participació a les activitats programades pel proper diumenge.

Pel que fa a la multitudinària manifestació que és previst que recorri els carrers del municipi, la Plataforma ha escollit com a lema Contra les agressions feixistes, prou impunitat. A més d’aquest acte central, també hi haurà un gran dinar popular, i al llarg de diumenge també és previst que tinguin lloc, des del matí i fins al vespre, actuacions d’entitats locals, i també d’artistes d’altres punts del país

Comentaris

Re: 28 de setembre: tothom a Castellar
23 set 2003
Prou impunitat periodística, diria jo. Encara recordo les veus criminalitzadors del Basses i la seva capelleta el 12 d'Octubre del 99. Em retronen les versions policials no contrastades 1ooo i una vegada. I ara les vues oficials de la propaganda burguesa, (això si , catalana), aniran a Castellar a sentar càtedra en el seu compromís quotidià contra el feixisme. Si això es antifeixisme no m'hi busqueu. Per la meva part, no vull saber més de Castellar. Una batalla més guanyada per l'estat i el capital. Salut perdedors.
Re: 28 de setembre: tothom a Castellar
23 set 2003
Que et molesta tant? A Castellar la gent ha estat prou inteligent per no respondre a les provocacions de l'estat espanyol, que pretenía aconseguir el caos allà per poder criminalitzar l'esquerra independentista. Tú i els altres quatre com tú us hauríeu cagat a sobre vostre, pero esteu aquí exigint alló i criticant aixó, quan no només no aporteu res sino que a ningú l'importa el que pogueu dir. Sou insignificants, i intenteu fer-vos notar amb les vostres parides ultraradicals.
Re: 28 de setembre: tothom a Castellar
23 set 2003
"Sou insignificants". A qui et refereixes?
TOTS I TOTES A CASTELLAR CONTRA EL FEIXISME!!!
23 set 2003
Tots i totes contra el feixisme, ara a Castellar, demà on sigui.
Ara amb LA GENT I LES BASES DELS partits institucionals, demà amb qui convoqui.

Es més PERQUE no convoques tu una altra CONCENTRACIO O MANIFESTACIÓ.

MENYS XERRAMECA!!!

Ti@ list@!!!
Re: 28 de setembre: tothom a Castellar
23 set 2003
Clar que si. Unitat popular. Policíes, empresaris, burocrates; perque no, nazis units universalment en la lluita contra el feixisme. Visca el pla Marshall. La democràcia capitalista aixafarà el feixisme que ella mateixa ampara. Vinga...
Re: 28 de setembre: tothom a Castellar
23 set 2003
Algú pregunta sobre el per què del mot "insignificants". Després d'haver llegit aixó de damunt potser ho haurà entès.
Sindicato Sindicat