Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: @rtivisme
tout le monde a la garçonerie!
22 set 2003
El jutge està malalt
39b.jpg
res, una gracieta

Comentaris

Re: tout le monde a la garçonerie!
22 set 2003
Cuidat con la gracieta company, que pots acabar en la carcel :P
q mecanismos tiene justicia para jueces q se le va la bola?
22 set 2003
mi forma d actuar no es hacer saltar a un juez con una bomba, pero si alguien sabe d algun mecanismo q haya para sacar a este juez me gustaria saberlo. para mi esta mal d la bola y no solo por lo q cuenta la viñeta si no por ejemplo hoy he leido en "El Periodico" q ha pedido busca y captura para bin laden... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a mi me gustaria q l*s mism*s jueces hiciesen saltar con sus propios mecanismos a un juez asi, ya q no solo les desprestigia si no q daña la salud d nuestra justicia, la cual no esta en muy buen estado q digamos.
Re: tout le monde a la garçonerie!
22 set 2003
quan em refereixo a saltar , em refereixo a que caurà pel seu propi pés,devorat per altres hienes del seu propi pelatge. Evidentment, no estic en cap posició d'amenaçar ni desitjar res dolent a ningú, i encara que ho estiguès, tampoc ho faria.
Re: tout le monde a la garçonerie!
23 set 2003
Amb tants criminals com te al seu voltant més proper i va a buscar-se feina a l'altra punta del planeta. Perquè no es dedica a investigar el terrorisme franquista? No en te prou amb 40 anys de crims i terrorisme continuat documentat amb noms i cognoms?

És una altra conseqüència de la globalització això?
Sindicato Sindicat