Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió : mitjans i manipulació : altres temes : pobles i cultures vs poder i estats
+Censura!! - El PP vol prohibir el concert "Eskerrik asko, Països Catalans"
19 set 2003
El grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona ha exigit la prohibició del concert "Eskerrik asko, Països Catalans" organitzat per la comissió en suport al diari Berria, en agraïment a la massiva solidaritat catalana amb les movilitzacions basques contra el tancament del diari Egunkaria.
El cap del grup municipal, Alberto Fernández Díaz, ha reclamat al plenari municipal qui és la persona física o jurídica que ha demanat la celebració del concert i quin és el posicionament de l’Ajuntament davant d’aquest acte.

Es de suposar que ho volen saber per poder llençar-hi a sobre el seu aparell de propaganda mediàtica i, desprès, algun dels seus jutges.

El concert, que se celebrarà el proper dia 28 de setembre al parc de la Ciutadella, està organitzat com a mostra d’agraïment per les més de 500 accions que han estat adquirides als Països Catalans.

Aixó és el començament d'un campanya organitzada per generar la màxima tensió social a Catalunya, una ofensiva del nacionalisme i l'estat espanyol de la que que esperen una resposta violenta. Per tal de poder justificar més repressió i aconseguir els vots de la por.

La millor resposta és, senzillament, que hi vagi tothom que no vol viure sota un estat totalitari i repressor.

Egunkaria, Muguruza, Chao, Medem, varis concerts i un film que encara no no s'ha estrenat pero ja l'estan prohibint, etc. Aturem la repressió als Paisos Catalans!! Movilització social per la llibertat d'expressió!!

Comentaris

Re: +Censura!! - El PP vol prohibir el concert del princesa
19 set 2003
En godella elPP ha prohibifo el concert en apoyo a lso encausados del princesa. Y no por los grupos ni por terrorimo... solo por ser okupas
Re: +Censura!! - El PP vol prohibir el concert
19 set 2003
Per aquesta gent tot és el mateix, no t'havies adonat encara?
Re: +Censura!! - El PP vol prohibir el concert
19 set 2003
Prohibim el franquisme : prohibim el PP.

Els peperos voldrien passar per "demòcrates". Però els que els hem conegut d'aprop sabem com són de feixistes. El germà del pijín de l'Albertín, en Jorge Fernández Díaz, era cap del sindicat vertical a Barcelona. Una tía meva treballava allí com empleada. Ella, que el va tractar sovint (era telefonista de la "casa") m'explica que era un fatxa en tots els aspectes. Ara parla per TV3 en català, però llavors tenia absolutament prohibida una sola paraula en català al seu despatx. I etc. etc.

No hi haurà cap, mínima democràcia, ni burgesa ni de cap tipus, mentre tot l'Estat estigui contaminat de militar feixistes, guardia civils feixistes, banquers de l'opus, jutges feixistes, policies feixistes ...És el preu que paguem per no haver fet la ruptura al seu dia.

Si volem alguna democràcia, per poca que sigui, prohibim el PP.
joer..!
19 set 2003
Pel que es veu, ara ens espera una campanya mediàtica contra nosaltres i en fabor del pp!! (que si Clos ampara el terrorisme, que si a Catalunya no hi ha llibertat d'expressió, que si els NO-peperos toleren la kale borroka catalana, etc etc)

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more