Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
CONCERT APLAÇAT (Reincidentes-Obrint Pas)
19 set 2003
APLAÇAT EL CONCERT DE SUPORT AL CAS PRINCESA PER CENSURA DE L’AJUNTAMENT DE GODELLA.
Cartell Concert.jpg
L'Ajuntament del PP de la localitat de Godella ha denegat el permís que havia concedit fèia més d'un mes per a realitzar el concert en recolçament als joves que estan sent jutjats per l'okupació del Teatre Princesa de València. El concert, que estava anunciat per al dia 20 de Setembre en el Parc del Molí de Godella, i en el qual tocaven REINCIDENTES, DISIDENCIA, OBRINT PAS i ORQUESTRA VITELTXUS, portava ja setmanes anunciat pels carrers de València i altres pobles. Malgrat això, l'alcaldessa del PP de Godella ha denegat el permís per motius exclusivament polítics, tal i com l’equip de govern ha manifestat clarament.

Per tot açò, i per la impossiblitat per part dels organitzadors de trobar un lloc alternatiu en el poc temps disponible, s’ha decidit APLAÇAR el concert fins a novembre, mantenint el compromís dels grups, que s’han solidaritzat amb els organitzadors i s’han compromés a buscar una nova data i un nou lloc per poder fer possible aquest concert.

Amb aquesta mesura Godella es suma a la moda dels alcaldes del PP que actuen com a censors musicals, culturals i socials. Un cop més la llibertat d’expressió sembla ser patrimoni d’uns quants. Per això considerem de gran importància comptar amb el recolzament i la comprensió de tots i totes, conscients de la situació política que vivim, per entre tots i totes no deixar que callen la veu dissident de tants i tantes joves que no volem seguir el camí servil dissenyat pel poder, i construïm les nostres propies alternatives.

Prompte anunciarem la nova data i el nou lloc del concert, mantenint els grups i els preus de les entrades. Estigau atents i atentes a les noves informacions.

SALUT I LLIBERTAT

Comentaris

Re: CONCERT APLAÇAT (Reincidentes-Obrint Pas)
19 nov 2003
hola!!! alguien sabe al final cuando tocaran reincidentes obrint pas y disidencia?el precio?el sitio? saludossssss
Sindicato Sindicat