Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : ecologia
JUDICI a la Plataforma en Defensa de l'Ebre
18 set 2003
Judici dijous 25 de setembre CONCENTRACIÓ davant dels JUTJATS de TORTOSA, a partir de les 10 del matí TOTeS som Josep, ni un pas enrera!
ABSOLUCIO Josep Sabate Judici dijous 25 de setembre Josep Sabaté, de Roquetes, és acusat injustament d'haver agredit al Delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre; per la qual cosa, la fiscalia li demana dos anys i mig de presó, basant-se en un atestat dels Mossos d'Esquadra. Josep serà jutjat el proper 25 de setembre a Tortosa. Què volen aquesta gent? CONCENTRACIÓ davant dels JUTJATS de TORTOSA dijous 25 de setembre, a partir de les 10 del matí esmorzar, gralles, dolçaines, parlaments, tabals, foc, música... TOTeS som Josep, ni un pas enrera! Ara estem fent una recollida de signatures i d'adhesions d'entitats en una campanya de suport a Josep, el dia 25 TOTeS hi serem a les portes dels jutjats de Tortosa, perquè en jutjar a Josep ens jutgen a tot el moviment! Informació facilitada pels Jóvens en Defensa de l'Ebre "Un riu de futur..." Lo riu és vida, no als transvasaments! info@lonusjovenet.org http://www.lonusjovenet.org http://www.ebre.net
Mira també:
http://www.lonusjovenet.org
http://www.ebre.net

Comentaris

Re: JUDICI a la Plataforma en Defensa de l'Ebre
19 set 2003
No al trasvassament, visca el futur del riu i lo riu és vida. Estem tots d'acord. Però, a veure, va agredir o no va agredir al delegat?

Entenc que vol dir "falsa acusació" però, què vol dir "acusació injusta"? El va pegar o no el va pegar?

Una altra cosa és que, a sobre, la petició del fiscal sigui desmesurada, dos anys i mig de presó per una agressió? on s'és vist?

Però, si us plau, que algú contesti, el va agredir o no?
què tantes manies
19 set 2003
si ho va fer, me n'alegro, a veure si ens haurà de saber greu que un ´"polític" rebi...
Re: JUDICI a la Plataforma en Defensa de l'Ebre
22 set 2003
Josep no va agredir a ningú. Ell estava estirat al terra encadenat a l'entrada de la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre realitzant una acció amb els Jovens en Defensa de l'Ebre contra els trasvasament. Llavors el senyor Sancho va intentar passar per sobre d'ell, va ensopegar i va caure al terra.
JUDICI a la Plataforma en Defensa de l'Ebre
24 set 2003
El mateix Francesc sancho ha retirat la denúncia. Està clar que aquesta és una maniobra de la fiscalia per criminalitzar Jóvens en Defensa de l'Ebre, la Plataforma en Defensa de l'Ebre i Maulets.

Josep és innocent,
Sindicat