Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
contramani Antifascista a Barcelona
18 set 2003
digamos no al fascismo. montones de NS quieren tomar Barcelona este sabado. impidamoselo
Este sabado 20 de Septiembre, se concentraran en plaza Universitat montones de nazis y fachas con la intencion de celebrar una manifestacion de caracter Nacional.Socialista. su objetivo es proclamar sus ideales racistas, nazis, e imponer sus banderas e insignias, logrando asi una publicidad mediatica.
Como contrapunto a este pasacalles de zerdas nazis, se organiza una concentracion antifasiciasta en plaza Urquinaona, a las 6 de la tarde. Nuestro objetivo, si n más, es mostrar nuestro rechazo y nuestro desacuerdo.
Debeis saber que si su manifestacion marcha todo bien, se plantearan repetirla periodicamente, una vez al mes. Barcelona puede anidar a montones de nazis violentos y asquerosos si no tomamos medidas.
Asi que si no quieres fascistas y nazis en tu ciudad, si no quieres pasacalles de monos alterados y con un exaltado sentido de superioridad, unete a la contramanifestacion. Y si paseas este sabado por las calles de Barcelona, y te encuentras con tal espectaculo de banderas y consignias NeoNazis, abuchealos, pitalos, tirales huevos podridos, insultalos. Todo con tal de que no se sientan bienbenidos.

Creemos que la contramanifestacion debe estar formada por acciones de repulsa. Como lanzarles frutas y verduras en mal estado, abucheos multitudinarios, pintadas... asi que comentar vuestras ideas y ocurrencias, y sobre todo, ponedlas en practica.

NO QUEREMOS NAZIS EN BARCELONA!!!

Comentaris

Re: contramani Antifascista a Barcelona
18 set 2003
En aquest tema dels nazis tinc un dubte, i m'agradaria que algun expert m'ho aclarís.

Resulta que, a Euskal Herria, PP i PSOE decreten que fer kale borroka és equivalent a fer "terrorisme". A més, si no condemnes explicitament els actes "terroristes" resulta que també ets un "terrorista" i et prohibeixen el partit. Finalment, si el govern basc autoritza una manifestació d'HB (o de les seves variants) es converteix en "col.laborador del terrorisme", i s'ha arribat a especular amb l'anulació de l'Estatut d'Euskadi.

Apliquem tot aixó als fets de Castellar : els nazis fan terrorisme (sense cometes) contra la ciutadania del dit municipi, la guàrdia civil -i per tant la seva cadena de comandament, desde el ministre de l'interior fins a la governadora civil- en són responsables ...però aquí no es processa a ningú, no dimiteix ningú, el PP no ho condemna però no s'el prohibeix ... i finalment s'autoritza als nazis una nova manifestació a la Plaça Universitat ...

M'agradaria saber, com deia en un principi, si és possible amb la legislació vigent, la d'ells, no la nostra, fer algun tipus d'actuació judicial (via Col.legi d'Advocats, Parlament, etc.) per a processar-los.

No es que en tingui cap confiança, en el resultat de tals gestions, al cap i a la fi les minimes apariències de "democràcia" s'estan esfumant ràpidament i estem tornant al franquisme de ple.
Es fals....
18 set 2003
Democracia Nacional, que es qui se suposa que ho organitzava, ho ha desmentit. No hi ha cam mani nazi ni res per l'estil. És més, és possible que ho hagin fet correr com a rumor`per enganxar a gent suelta q vagi cap a la contramani inexistent. Ningú ha fet cap convocatòria nazi.
Re: contramani Antifascista a Barcelona
18 set 2003
Estem a dijous i caldria tenir més informació sobre el tema en qüestió i difondre-la per a què arribés a la gent i als col.lectius,i organitzar (o no) la repulsa a la hipotètica demostració feixista de dissabte. Si algú té més informació, que la ruli.
adéu
Re: contramani Antifascista a Barcelona
18 set 2003
A la web de DN, hi ha una convocatoria pel dia 20-9 Saragossa amb el lema 'No a los Països Catalans' . Fa molta pudor tot plegat , ja que no té cap lògica fer una mani amb aquest lema a España. Igual és que tenen por ?

http://www.democracianacional.org/comunicados/dn_monzon/no_paisos_catala
Re: contramani Antifascista a Barcelona
18 set 2003
Pot ser que tot es quedi en un rumor d'internet i que la mani nazi no s'arribi a fer, pero amb el rebumbori que ha causat tot crec que la contramani es durà a terme encara q no hi hagi la mani nazi original.
Serà una bona manera d'expresar-se, tant si com no, nazis fora!
Re: contramani Antifascista a Barcelona
18 set 2003
No siguem idiotes, desde quan els neonazis necesiten una convocatòria? recordem el que va passar a Castellar o a Terrassa..
Re: contramani Antifascista a Barcelona
17 feb 2006
JAJAJAJAJAJAJAJAJA, maldito cerdo comunista, con que nos vais a tirar huevos? JAJAJAJAJAJAJAJAJAJA, soys unos cobardes que no os mereceis vivir capullines, esque no lo entendeis???, si vosotros pequeños hijos de puta nos tirais huevos, nosotros os tiraremos botellas para quemaros como escoria, que por supuesto, es lo que sois....ah si, se me olvidaba : ARRIBA ESPAÑA, ARRIBA FRANCO Y ARRIBA LA REAL FALANGE ESPAÑOLA !!!!!
Sindicat