Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Col.legi d'Advocats denuncia passivitat policial front agressions feixistes
17 set 2003
Els advocats denuncien de "complicitat" entre la policia i els "skins"
En un comunicat emès aquesta tarda, la Comissió dels Drets de la Persona del Col·legi d'Advocats de Barcelona ha denunciat la "greu ineficàcia" i la "passivitat policial" davant les agressions de grups feixistes que han tingut lloc al Vallès Occidental durant els darrers tres anys.

Al comunicat s'insta a la delegada del govern de l'estat espanyol al Principat, Susanna Bouis, a donar "una explicacio sobre els criteris de l'actuació policial" i li demana que informi de les accions que preveu portar a terme en aquest aspecte.

El Col·legi s'ha referit en concret a l'agressió d'un grup de skins a Castellar del Vallès el passat 11 de setembre i ha remarcat que els cossos de seguretat "no van evitar les agressions que un centenar de membres d'ultradreta, d'estètica skin van protagonitzar contra els assistents a l'acte".

Els advocats denuncien que la guardia civil espanyola no detingués cap dels agressors i que, en canvi, carregués contra els veïns i participants a la celebració de l'11 de setembre. Aquesta "impunitat", afegeixen els advocats, provoca la sensació que hi ha una "complicitat o connivència'entre la policia i els provocadors feixistes".

Comentaris

Re: Col.legi d'Advocats denuncia passivitat policial front agressions feixistes
18 set 2003
Tanmateix això no és terrorisme. Ni l'atac nazi-civil, ni el posterior de la guárdia-civil. Terrorisme és cremar la bandera nazional!


terror : por extrema que produeix tremolors, segament de cames, etc.

terrorisme : utilització de la violència, d'una manera sistemètica i sovint indiscriminada, en la lluita social i política.

terroritzar : sotmetre a un règim d'intimidació amb amenaces, violències, crueltats, etc.


Són tan poc nacionalistes que se senten terroritzats quans els cremen la bandera. Són tan 'democratas'que veuen impecables les actuacions terroritzants de la guardia-civil i demés cossos de repressió de l'estat, uniformats o no.

Aquesta és la seva democràcia.
Sindicat Terrassa