Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Algú sap que passa amb l'InfoUsurpa?
21 abr 2022
L'últim infousurpa que va sortir és del febrer de l'any passat i s'entén que amb tot el tema de la pandèmia i demés no hagi pogut sortir de manera regular o que no es volguessin fer públiques certes activitats. No estic fent cap exigència, sinó únicament llenço a l'aire aquesta qüestió, per si algú em pot explicar si és que finalment s'ha decidit cancel·lar el projecte o es necessita un cop de mà o s'està esperant a després de l'estiu..

Ho comento, perquè com totxs sabem, ha estat durant anys un element indispensable per estar al tanto de tot el que es feia a bcn i voltants. Personalment, sense l'usurpa, no m'hagués pogut introduir en el món de l'okupació ara ja fa forces anys, i com jo, crec que altra gent s'està perdent l'oportunitat de participar en projectes, que són més que necessaris per sobreviure en aquest patològic sistema en el que vivim.

Lògicament l'usurpa no funciona per art de màgia, necessita de col·lectius que el dotin d'informació de manera setmanal. És això el que no està succeint?

Res mes, llarga vida a l'usurpa!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Algú sap que passa amb l'InfoUsurpa?
28 abr 2022
Més lògic seria preguntar al correu de l'infousurpa que segurament el llegirant, que no pas a un blog ¬¬

ànims!
Sindicat Terrassa