Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Sobre l'atac al CSIF i altre mentides de la premsa burgesa
21 des 2021
Avui ha sortit publicat un article a El mundo que es fa ressó d'una acció difosa a aquest mateix portal on es desmenteix l'ubicació del sindicat CSIF. Però de vegades quan la cosa no ha anat gaire bé, resulta que es millor del que s'esperava.
elmundo.PNG
alejandrorusiñol.PNG
L'article en questió es el següent https://www.elmundo.es/cataluna/2021/12/20/61c08971fc6c83fc478b45bb.html on pràcticament s'en riuen de l'acció i diuen que l'oficina es tracta d'un despatx jurídic de medicina.

Fàcilment es pot observar que aquesta seu és com a mínim actualment la d'una empresa anomenada Tribunal Médico (https://www.tribunalmedico.com/) que es dedica al món de la medicina laboral. El seu director és Alejandro Rusiñol qui és alhora membre des de fa anys de la IPA (International Police Association). Amb una escasa recerca del seu nom, s'evidencia la seva relació amb la defensa dels interessos dels cossos policials en l'àmbit laboral i social.

Casualitat és també que en el perfil de twitter d'aquest senyor (https://twitter.con/derechossocial), es troba com a activitat principal seva, la de retwettejar al professionalíssim periodista que ha escrit l'article Germán González. Aquest subjecte sol informar sobre diversos esdeveniments de Barcelona on destaca per la veracitat dels quals... En són exemple algunes perles informatives que ha fet sobre diverses manifestacions antifeixistes.

Tot apunta per tant, a que aquest local és la branca médico-jurídica del CSIF al donar principalment atenció a treballadors del servei públic i en especial a polícies i per tant mantenen allà la seva "activitat sindical".

Desconfia dels mitjans de manipulació. Informa't i actua.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa