Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Festa aniversari a l'Espai Obert de l'ACTA, l'Associació de Cantautors- Taller Autònom
16 set 2003
Informació sobre la festa d'anivesari de l'ACTA (Associació de Cantautors- Taller Autònom) que tindrà lloc el dia 19 de setembre a les 21 hores a L'Espai Obert
Programació - Noticies - Novetats !


--------------------------------------------------------------------------------

Companys. Fa 8 anys que varem començar amb aquest rotllo d'ACTA i, malgrat tot, volem celebrar-ho tots junts el proper dia 19 de setembre a les 21 h. a l'Espai Obert. Hi haurà cava, música, pica pica i tot per la cara exepte els vicis. Les actuacions en directe seran espontàneas i es pararà la música enllaunada.
Us hi esperem: a mítics i no tan mítics. També simpatitzants

Pel qui no ho sàpigue això es una Associació de Cantautors i L'Espai Obert està al c/ Blasco de Garay, 2 ctda. Paral.lel de Barcelona (metro Poble Sec)

Compañeros. Hace 8 años que empezamos este rollo de ACTA y, a pesar de todo, queremos celebrarlo todos juntos el próximo dia 19 de Septiembre a las 21 h. en el Espai Obert. Habrá cava, música, pica pica, y todo por la cara exepto los vicios. Las actuaciones serán espontáneas y se parará la música enlatada.
Os esperamos a míticos y no tan míticos. También simpatizantes
Jep Cardona

Para el que no lo sepa esto es una Asociación de Cantautores y el Espai Obert está en c/ Blasco de Garay, 2 esquina Paralelo de Barcelona (metro Poble Sec)



--------------------------------------------------------------------------------


Tel. 93-329-42-63



visita la nostra pàgina web


actaespectacles ARROBA yahoo.es
Sindicat Terrassa