Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Deixant rastres, infografia num.2, CAT i CAST
29 set 2021
Aquesta és la segona infografia sobre deixar rastres, no és exaustiu, s'ha d'ampliar i reduir segons les necessitats de cadascun i tebir en conte que les tecnologies de control social van per devant del que sabem d'elles.

No hi ha tota la informació possible, el contingut és el bàsic. S’ha d’ampliar segons interessos i circumstàncies. També hi ha tècniques de les que encara no tenim informació directa o mínimament completa (per exemple el cas dels olors).

Enllaç a la primera infografia http://negreverd.blogspot.com/2021/08/infografia-deixant-rastres.html
rastres 2 CAT.jpg
rastres 2 CAST.jpg
Proximament més
Mira també:
http://www.negreverd.blogspot.com
https://negreverd.blackblogs.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Deixant rastres, infografia num.2, CAT i CAST
29 set 2021
Una pregunta: Cuantas de esas cameras cctv hay
instaladas en Barcelona en la actualidad? Son
miles o son menos de mil? O sea hay una en cada esquina o están concentradas en lugares específicos de alta seguridad? Bueno ya son 3 preguntas, jeje
Re: Deixant rastres, infografia num.2, CAT i CAST
29 set 2021
Son miles, seguremante llegaran a las 5 cifras, si te fijas cada vez hay más escaleras de vecinos con el cartelito de la videovigilancia, la mayoria de estacos, farmacias y sitios de apuestas tienen una, pero ahora ya lo tienen panaderias y mercerias, muchas de ellas no legalizadas (cosa que no indica nada).
En los vehiculos e instalaciones de TMB hay miles de càmaras, ahora mismo ha salido un concurso para dotar a los buses de unas 5.000 càmaras... en fin antes se concentraban en instalaciones oficiales "sensibles" ahora, cada vez más son ubicuas.
Sindicato Sindicat