Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
10/06: judici per la mani okupa del 2018
31 mai 2021
Concentració pel judici per la mani okupa
10Jcartel.cleaned.jpg
El primer de desembre de 2018 a Barcelona vam sortir al carrer per defensar l’okupació, per deixar clar que no volíem quedar-nos de braços plegats mentre els nostres enemics atacaven una eina vital per a les que no entrem dins del seu sistema.

Des del principi la poli va voler impedir que la mani tingués lloc, registrant qui volia accedir-hi i encapsulant a la gent que va aconseguir entrar a plaça Universitat. Després, quan es va aconseguir trencar el setge, els mossos ens van perseguir pels carrers del Raval. La gent va respondre creuant contenidors i apedregant a la bòfia a més de fer algunes pintades i altres accions que van trencar breument la il·lusió de pau social.

Quatre persones van ser detingudes aquell vespre. El judici del proper dia 10 és contra un company a qui acusen d’haver llençat pedres contra els furgons dels mossos; el fiscal demana 2 anys i 9 mesos. No ens importa saber si és innocent o culpable, el que ens importa és deixar clar que no oblidem a les que reben els cops dels nostres enemics. La repressió busca aïllar-nos i aturar-nos: no deixem soles a les companyes reprimides i no decaiguem en la lluita per la llibertat. Per això, cridem a donar suport al company el dia del judici.

Concentració a la ciutat de la justícia de BCN dijous 10/06 a les 10h

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat