Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
La propietat és el robatori
19 mai 2021
la_propietat.png


Sense propietat no existeix la riquesa. El capitalisme, la competitivitat i la segregació de classes troben la seva raó de ser gràcies a la propietat privada. Proposem qüestionar, atacar i destruir la propi-etat com a peça clau de la societat capitalista; perquè quan algú posseeix alguna cosa, li ho arrabassa a la resta.

abolir_propietat.png


Vivim en un sistema on queda clar que qui més té, més ric és. Volem eliminar la riquesa, la privatització, l'exclusivitat, la dominació i l'opressió que repre-senta aquest sistema basat en el lliure mercat. Justícia de classes és abolir la propietat, i així, evitar que una persona acumuli béns mentre altres no poden accedir a ells. Apostem per la seva col.lectivització, per un present en el qual socialitzem el que tenim i que esdevingui comú perquè tothom pugui gaud-ir-ne.

tothom_cartel.png


La vivenda no és un negoci, és una necessitat que ha de ser satisfeta. I aquesta necessitat ha sigut vexada per grans i petites immobiliàries, bancs i especu-ladores, les quals treuen rendiment del capital que han acumulat mitjançant l'herència i l'explotació. Perquè l'acumulació de propietats, de vivendes, de capital només pot esdevenir a costa de les treballadores trepitjades per la riquesa i els privilegis de la classe dominant. Assenyalem al rendista com a responsable del crim habitacional que soscava les vides que volen ser cobertes sota un sostre.

el_propietari.png


ada mes entregues al voltant de la meitat del teu sou al propietari. Com molts altres rendistes, el teu propietari és un paràsit que viu a la teva costa explotant les seves propietats com si fossin un recurs econòmic més per gener-ar una riquesa que li beneficia única i exclusivament a ell i no al bé comú. Són grans propietaris, rics o banquers que han heretat o ja posseïen recursos per invertir en immobles. No com tu, que mai podràs permetre't comprar una casa encara que treballis tota la teva vida. Ningú es fa ric treballant. Veritat?

la_vida.png

Renda, lloguer o venda són sinònims d'explotació i esclavitud, traduïts en treball assalariat precari i vitalici. Doncs, es força a l'hiperrendiment a lxs treballadorxs per tal de sobreviure habitant les "propietats d'altri", relegant la qualitat de vida a un segon pla. Per això, proclamem posar la vida al centre, lluny de l'ús mercantilista i productivista del negoci dels habitacles, els quals han de ser expropiats i col·lectivitzats.

FOC A LA PROPIETAT I A LA SOCIETAT QUE LA NECESSITA.
EN PRO D'UNA VIDA COL·LECTIVISTA I LLIURE D'EXPLOTACIÓ.

~CA L'ESPINA RESISTEIX~
Organització · Resistència · Acció directa

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more