Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
La propietat és el robatori
17 mai 2021
la_propietat_impresion.pdf
la_propietat_impresion.pdf (1,29 MiB)
abolir_propietat_cartel.pdf
abolir_propietat_cartel.pdf (1,21 MiB)
tothom_cartel_impresion.pdf
tothom_cartel_impresion.pdf (1,18 MiB)
el_propietari_impresion.pdf
el_propietari_impresion.pdf (1,55 MiB)
la_vida_impresion.pdf
la_vida_impresion.pdf (2,12 MiB)
#file_1#

Sense propietat no existeix la riquesa. El capitalisme, la competitivitat i la segregació de classes troben la seva raó de ser gràcies a la propietat privada. Proposem qüestionar, atacar i destruir la propi-etat com a peça clau de la societat capitalista; perquè quan algú posseeix alguna cosa, li ho arrabassa a la resta.

#file_2#

Vivim en un sistema on queda clar que qui més té, més ric és. Volem eliminar la riquesa, la privatització, l'exclusivitat, la dominació i l'opressió que repre-senta aquest sistema basat en el lliure mercat. Justícia de classes és abolir la propietat, i així, evitar que una persona acumuli béns mentre altres no poden accedir a ells. Apostem per la seva col.lectivització, per un present en el qual socialitzem el que tenim i que esdevingui comú perquè tothom pugui gaud-ir-ne.

#file_3#

La vivenda no és un negoci, és una necessitat que ha de ser satisfeta. I aquesta necessitat ha sigut vexada per grans i petites immobiliàries, bancs i especu-ladores, les quals treuen rendiment del capital que han acumulat mitjançant l'herència i l'explotació. Perquè l'acumulació de propietats, de vivendes, de capital només pot esdevenir a costa de les treballadores trepitjades per la riquesa i els privilegis de la classe dominant. Assenyalem al rendista com a responsable del crim habitacional que soscava les vides que volen ser cobertes sota un sostre.

#file_4#

ada mes entregues al voltant de la meitat del teu sou al propietari. Com molts altres rendistes, el teu propietari és un paràsit que viu a la teva costa explotant les seves propietats com si fossin un recurs econòmic més per gener-ar una riquesa que li beneficia única i exclusivament a ell i no al bé comú. Són grans propietaris, rics o banquers que han heretat o ja posseïen recursos per invertir en immobles. No com tu, que mai podràs permetre't comprar una casa encara que treballis tota la teva vida. Ningú es fa ric treballant. Veritat?

#file_5#
Renda, lloguer o venda són sinònims d'explotació i esclavitud, traduïts en treball assalariat precari i vitalici. Doncs, es força a l'hiperrendiment a lxs treballadorxs per tal de sobreviure habitant les "propietats d'altri", relegant la qualitat de vida a un segon pla. Per això, proclamem posar la vida al centre, lluny de l'ús mercantilista i productivista del negoci dels habitacles, els quals han de ser expropiats i col·lectivitzats.

FOC A LA PROPIETAT I A LA SOCIETAT QUE LA NECESSITA.
EN PRO D'UNA VIDA COL·LECTIVISTA I LLIURE D'EXPLOTACIÓ.

~CA L'ESPINA RESISTEIX~
Organització · Resistència · Acció directa

This work is in the public domain
Sindicat