Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Revista del Parlament Europeu en Català (la primera llengua no oficial)
15 set 2003
El Parlament europeu ha començat a editar en Català una publicació informativa que, fins ara, es feia només en les llengües oficials de la Unió Europea
El Parlament europeu ha començat a editar en català una publicació informativa que fins ara, es feia només en les llengües oficials de la Unió Europea. Ara la tenim en l'única de les llengües no oficials de la Unió: la nostra.
(Pel que sembla, sols són dues revistetes l’any d’unes 16 pàgines, és a dir que a ningú se li embosarà la bústia de casa per haver-s’hi subscrit. I és de franc!)

No cal que us ponderi la importància d'aquesta reeixida...

Si us hi subscriviu, la rebreu gratuïtament. Jo us ho suggeriria perquè és una passa endavant en els reconeixements dels nostres drets. Si fem les
coses ben fetes, ens hi adherim i ho fem córrer, segur que farem un bon nombre de subscripcions que, a part de mostrar el gran interès que el poble català té en la difícil i tan conestable construcció europea, podríem fins i tot superar
el nombre de subscripcions en llengües oficials... vaja, ja
m'enteneu. I apa que no seria guapo, això?

L'adreça és aquesta:

http://www4.europarl.eu.int/press/main/mailing_reg.cfm

Serà especialment significativa la subscripció de gent a Catalunya Nord, València, Illes...
Pel mateix preu apostem per les llengües "minoritàries" (o minoritzades) a Europa i al món, i sabrem de gratis què es maneguen a Europa.
Feu-ho córrer!

Comentaris

Re: Revista del Parlament Europeu en Català (la primera llengua no oficial)
15 set 2003
No és amb pallassades d´akest tipus com aconseguirem ser una llengua oficial. El fet que a Europa es marginin les llengües sense estat, és només un símptoma més de la seva poca naturalesa democràtica. Jo aposto per fer una campanya massiva a favor del NO, en el referèndum de l´any que ve, i no per petiteses (i ho sento) d´akest estil.
LA LLUITA ÃS L´ÃNIC CAMÃ?!
Re: Revista del Parlament Europeu en Català (la primera llengua no oficial)
15 set 2003
No hi ha contradiccio entrde una cosa i l'altra. El comunicant anterior ha de ser capac, 'entendre que tots els recursos hi valen. Perque no exercir un dret encara que siga de manera incompleta. La funcio crea l'orge. La inmovilitzacio atrofia. Ac,o no es cap pallasada, sino el reconeiximent implicit d'un dret que s'ha d'oficialitzar. Renunciar es infantilisme malaltis esquerra (accentuat en la a -oberta-)
Colera camping CNT