Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Feixisme al Vallès Occidental
15 set 2003
Els últims atacs feixistes a Castellar posen de manifest la necessitat de la unitat de tots i totes els antifeixistes de la comarca.
Les agressions feixistes a Castellar no són, per desgràcia, un fet aïllat a la comarca del Vallès Occidental. Des de fa uns anys hem vist créixer nuclis de joves feixistes a totes les poblacions, i el que és més preocupant, hem vist que cada vegada estan més organitzats i coordinats. Grups de feixistes han protagonitzat incidents a les festes de Rubí o Sant Cugat, a Terrassa, Ripollet, Cerdanyola, Sabadell, etc. moltes vegades amb presència de feixistes de vàries poblacions. La presència de 60 o 80 fatxes a Castellar demostra, una vegada més, que va haver una organització prèvia i que algú o alguns es van preocupar de convocar tots aquests feixistes. I això és el preocupant: l’organització d’aquests nuclis, i això és el que hem d’investigar i denunciar: qui està darrera d’aquesta organització, i això la policia no ho farà, perquè està clar que els interessa la presència d’aquests fatxes.

La majoria d’aquests joves feixistes són uns desgraciats, fruït del fracàs escolar i la marginació, incapaços per si mateixos d’organitzar-se, darrera d’ells ha d’haver algú o alguna organització que els utilitza de carn de canó. Alguns han apuntat al MSR, per ser l’únic partit feixista més o menys organitzat a la comarca (fins i tot van presentar-se a les eleccions municipals a Sabadell), però això s’hauria d’investigar més a fons, i és aquí on les plataformes i coordinadores antifeixistes de cada poble de la comarca tenen un paper, perquè han de ser les encarregades de saber que passa amb aquests grups de fatxes a cada poble i posar en comú tota la informació per poder fer una denúncia ben feta.

Fa uns anys es van fer algunes reunions entre les diferents coordinadores antifeixistes de la comarca, ara seria el moment de reempendre la feina i intercanviar informació i dades, perquè torno a insistir l’important és saber qui organitza i finança aquests grups.

Comentaris

Re: Feixisme al Vallès Occidental
15 set 2003
Estic d'acord amb tu, tot i jo el que faria és posar-los en crematoris comuns i matar-los a tots, a tota la puta Guardia Civil i a tots aquests polítcs que només ens sabren prometre mentides i que a sobre ni es cuiden de la nostra 'seguretat'. Així aprendrien a respectar a les persones, cosa que no saben ni què és. Com canta La Polla:
"La solución, es una cámara de gas, con los políticos (los nazis, y las FSE) adentro"
Re: Feixisme al Vallès Occidental
15 set 2003
Aquestes collonades es precisament el que volen sentir, la resposta que no volen sentir és: consolidar, enfortir i fer creixer els moviments socials participant en aquests, cadascú a la mesura de les seves possibilitats, perque no li tenen por al pallo cremant un contenidor enmig del carrer sino a una societat organitzada que els fa front amb fermessa i amb les conviccions clares. Articulem els moviments socials catalans per actuar al carrer, als mitjans i arreu on calgui, aquesta és la resposta!! Per cert, la Polla diu moltes més coses que aixó...

Es evident que hi ha hagut quelcom amb la capacitat d'organitzar un atac de més d'un centenar de feixistes ignorants a tot un poble tres nits seguides, no ha estat res espontani. També ho és que la Guardia Civil ha carregat amb la pitjor intenció possible contra els habitants de Castellar del Vallès, perque és impossible que fossin tan babaus de no adonar-se qui eren els agressors i els agredits. Sembla que tant els feixistes d'uniforme com que els que no en porten miraven de provocar com fos una resposta violenta dels veïns del poble. Per qué? Doncs perque s'apropen les eleccions i cal inventar-se la justificació per encetar una campanya de nacionalisme espanyol contra els violents que, com diuen son les esquerres i l'independentisme, encara que els fets demostrin contundentment tot el contrari.

Van per nosaltres, no caiguem en les seves provocacions. La nostra prioritat és l'enfortiment de tot el teixit associatiu social ja existent. Si l'estat espanyol intenta provocar violencia es per tenir l'excusa de reprimir-lo, de reprimir-nos. Cal tenir-ho molt clar.
Re: Feixisme al Vallès Occidental
15 set 2003
Una cassolada està convocada per demà dimarts a les deu de la nit a
la Plaça Major de Castellar. Contra la violència feixista i la de
la Guàrdia Civil hi hem de ser tots i totes.
Si volem un poble en pau no hi pot faltar ningú. Fem córrer la veu!!!
Re: Feixisme al Vallès Occidental
15 set 2003
Evaristo, tens tota la raó, estàn provocant per crear mal viure i reacció........., està clarissim; també està clarissim que els pringats que molesten, són titelles d'altres interessos; són joves, incults y molt poc educats, la majoría van del rollo per creuen que "mola" o perquè els coaccionen els més grans i els amenassen.
La horda que va venir el dijous 11/9 a Castellar, són un "comando" que van a molestar a els concerts de BRAMS, sempre hi van, és un fet que se sap, doncs tampoc veig perquè demostrar tanta sorpresa. Que no hauría de passar?, es veritat, però passa, s'ha d'estar doncs preparat i mentalitzat a encaixar el xàfac
Van guanyar, ja que el concert ès va suspendre que eren lo que volíen.
A partir d'aqui el quatre rapats del poble ès van enfortir, i com no han d'anar de xulos si la Guàrdia Civil els proteigeix?,

i és que si Brams creman una bandera espanyola a l'escenari........., això també és provocar, també els ajuda a censurar-nos i a capgirar els termes per poder mostrar-nos com a dolents. Per més catalana que sigui no podré mai donar la raó a qui actua amb violència, però que veig que l'aigua no està clara i unes ments recargolades estàn urdint la trama per provocar que s'aixequi el dimoni i que acabem com a Euskadi, aixó si que ho percebeixo. Crec que fa falta una labor d'intel.ligència severa, esbrinar què i com i qui.., ha de caure algun cap de la Guàrdia Civil a partir d'aquest fet de Castellar, amb els meus propis ulls vaig presenciar salutacions i somriures creuats entre un Guàrdia i un "rapat", i també provocacions d'un altre Guàrdia a un jove del poble que no havía fet res.
Sóc una mare de família de 50 anys.
Re: Feixisme al Vallès Occidental
16 set 2003
Com a ciutadans del carrer tenim dret a conèixer quines vinculacions hi ha entre les forces d'ocupació espanyoles i aquests gossos feixistes! Exigim una investigació sobre relacions familiars, empreses a les que treballen i bars on es reuneixen: és "vox populi" en algunes zones de Catalunya on encara hi ha casernes de la Guàrdia Civil que els xoriços que roben motos al barri i es pasegen amb samarretes feixistes i pro-nazis son fills d'integrants de les casernes. I alguns dels bars on es reuneixen son propietat d'expolicies. Alguns d'ells han estat detinguts per delictes com robatori o tràfic de drogues (és a dir, les autoritats ho saben), però quan ho faran per apologia del terrorisme? Per què no surt a la premsa??? Volem que es facin públiques aquestes relacions ("no voy a detener al hijo de un colega porque se haya pasado un poco..."), inhabilitem els policies que tinguin fills "rapats" i que s'apliqui la llei antiterrorista a aquests grups nazis.

Salut i República
Re: Feixisme al Vallès Occidental
16 set 2003
La violència ha de ser organitzada i ben calculada. Kuantes columnes s'han omplert apelant al pacifisme dels moviments antiglobalització i antifeixistes. I què hem aconseguit? Doncs el de sempre,res. I a sobre hem de ser nosaltres els que anem amb por de ser torturats per les FSE per no fer res o de ser apallissats per un puto nazi?
Fem que canviï la por de bàndol.
NO A LA GUERRA??? AL FEIXISME,GUERRA!!!
Re: Feixisme al Vallès Occidental
17 set 2003
La violencia esta fent un gran servei als anarquistes, com es pot comprovar. El que fa por a l'estat espanyol i tota la merda que per aquest treballa com aquests idiotes feixistes i com és evident algun "anarquista" és enfortir i fer creixer els moviments socials catalans. Per exemple participant al Correllengua que es realitza arreu dels Paisos Catalans i comença aviat. Per exemple participant en qualssevol de les organitzacions polítiques i moviments socials d'esquerra i independentistes. N'hi han diverses, així que por triar-se a quina actuar per deslliurar-nos de l'estat espanyol repressor.

Per acabar, es evident que molts escrits a Indymedia tenen una intenció intoxicadora. No li fem el joc. Anem per feina, construïm uns Paisos Catalans on les persones visquin les seves diferencies com una riquessa i no un problema al contrari del que passa ara.
Sindicato Sindicat