Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat
Els convocants de les Jornades de Contrasalut volem puntualitzar alguns aspectes:
10 mar 2021
1.-En cap moment formem part de la convocatòria contra la anomenada “llei Auschwitz” (denominació exagerada i desafortunada), va semblar interessant donat el caire de la Llei. Es tracta de la llei 8/2021 de modificació de la llei de salut de Galicia (https://www.xunta.gal/dog/Publicados/2021/20210226/AnuncioC3B0-240221-00 ), en ella hi ha un seguit d’articles intervencionistes de control social, especialment la extensió de la categoria d’autoritat sanitària, es tracta d’un desenvolupament de les mesures de la llei de l’estat d’alarma (4/1981).
2.-Vista la composició dels convocants ens desvinculem totalment de la convocatòria i lamentem haver-li donat ales.
3.-Que els ponents han de tenir una participació tècnica i no pas política, els dos ponents no tenen relació amb l’extrema dreta, i en el cas de Costa a freqüentat els medis i publicacions llibertàries.

També és de lamentar la reacció híperventilada d’alguns, que sense preguntar ni investigar el més mínims el fet es llencen a fer acusacions genèriques.

SALUT I ANARQUIA

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els convocants de les Jornades de Contrasalut volem puntualitzar alguns aspectes:
11 mar 2021
Estáis blanqueando el fascismo. Solo hay que Googlear los "ponentes".y lo de ley "desafortunada" lo convocaban Policías por la Libertad. Estáis a nomina de extrema derecha o qué coño os pasa???
Re: Els convocants de les Jornades de Contrasalut volem puntualitzar alguns aspectes:
11 mar 2021
Estáis blanqueando el fascismo. Solo hay que Googlear los "ponentes".y lo de ley "desafortunada" lo convocaban Policías por la Libertad. Estáis a nomina de extrema derecha o qué coño os pasa???
Re: Els convocants de les Jornades de Contrasalut volem puntualitzar alguns aspectes:
11 mar 2021
Les vostres "excuses" no serveixen de res. Des d'un principi sabíeu qui eren els ponents, en què associacions participen i col·laboren i qui estava darrere d'aquestes associacions i mobilitzacions.

Les "disculpes" no són sinceres i, com els polítics, ara les feu públiques perquè se us ha descobert "amb la mà a l'adoctrinament".

Teniu responsabilitat en la difusió de rumors en els mitjans i publicacions llibertàries i en introduir les idees reaccionàries dels negacionistes.

La doctora Albarracín, és la que afirma que amb les vacunes ARN, les que es fan servir per primera vegada i es desconeix com actuen, aquesta doctora sembla que té poders per conèixer els seus efectes secundaris sense proves, afirmant que esterilitzen a la població, i vosaltres convertiu les seves paraules en un pla i una conspiració.
https://www.newtral.es/bulo-medicos-por-la-verdad-vacuna-coronavirus/202/

Busqueu a internet qui és Chinda Brandolino
https://factual.afp.com/las-vacunas-para-prevenir-el-covid-19-no-estan-d

https://www.animalpolitico.com/elsabueso/vacunas-arnm-contra-covid-no-es/

La deriva d'Indymedia és preocupant per la cobertura que dóna a aquest tipus de publicacions i als que les sostenen.

Ja hem denunciat que darrere de les convocatòries contra la llei Auschwitz, estan organitzacions com "policies per la llibertat" i Indymedia es dedica a esborrar els comentaris publicats que denuncien aquesta situació, donant espai i empara polític als negacionistes i a les seves idees reaccionàries i convertint-se en un portal de la globalització d'aquestes idees.

Els organizadors tampoc demostren on diu que el "doctor" Costa és doctor.

Costa és metge naturista, però no doctor, i acuseu als altres de denunciar sense informar-nos, quan és el mateix Enric Costa qui ho reconeix.

Sou uns manipuladors.

Ni salut, ni anarquia, sou "quintacolumnistes".

Aquest és un dels comentaris que heu CENSURAT. Esteu dient que "La Directa" és feixista i que acusa als altres de feixistes. Cap de les fonts és d'organitzacions feixistes, però les censureu per encobrir els feixistes que estan darrere d'es tipus de rumors i convocatòries.

Apartat amb codi "Un altre"
(PROJECCIÓ OCULTADORA DE LA PRÒPIA IDEOLOGIA: com els feixistes titllant de neonazis els demés # TEORIA SENSE FONT: Es defensa una teoria o hipòtesi que no és pròpia i/o sense donar la font exacta d'on està demostrada o publicada respectivament [Enric Costa no és cap doctor])
per Astarot univers d'herba
09 mar 2021

Estic flipant borinots!, es publica a Indy una convocatòria d'un acte què es convida a "conferenciants" d'ideologia reaccionària i a més a més es fa una crida a una manifestació que ha estat promoguda per aquestes mateixes idees.

Per començar, Enric Costa no és cap doctor i entre altres coses que no vull esmentar, és col·laborador habitual d'una coneguda associació negacionista de la SIDA, anomenada Plural-21.

I com que encara no he arribat a quedar-me penjat de tant flipei els borinots encara no comencen a llampurnejar, descobreixo en el cartell a la doctora Albarracín, una coneguda fundadora de l'associació "médicos por la verdad", que té com a referent a una altra associació similar (ACU) d'Hamburg-Alemanya, que entre els seus fundadors es troba el negacionista Dr Heiko Schöning, un metge de l'exèrcit alemany i el Dr Bodo Schiffmann, fundador del partit d'extrema dreta alemanya Wiederstand 2020 (Resistència 2020) que manté vincles molt estrets amb els grups negacionistes ultraconservadors.

https://directa.cat/lextrema-dreta-salia-amb-el-conspiracionisme-a-alema/

I per arribar a l'èxtasi místic de la confusió nirvànica, tot això es porta a terme al local d'una llibreria del sindicat anarcosindicalista CNT i en un Ateneu llibertari del Palomar.

Algú recorda quan Félix Rodrigo Mora va anar a fer una xerrada a la seu d'uns neonazis de Toledo? Doncs això ja ho supera. Ara són els "neonazis" els que fan xerrades a locals anarquistes, perquè després diguin que el que va fer Rodrigo Mora no va servir de res. És el somni del falangista Jose Antonio Primo de Rivera, quan es va entrevistar amb Àngel Pestaña per incorporar-lo com a "candidat obrer" a la llista electoral de la Falange.

La gravetat de tota aquesta retorçada història és que els organitzadors són conscients de totes aquestes vinculacions, però com negacionistes que són, no només diran que no són certes, sinó que a més pretendran fer-nos creure que és una crida a la insubmissió, quan els convocants de anteriors manifestacions contra "la llei Auschwitz", són col·lectius tan "insubmisos" i "revolucionaris" com "Policias por la Libertad".

https://www.europapress.es/galicia/noticia-cientos-negacionistas-toda-es

https://www.economiadigital.es/galicia/politica/grupos-antifascistas-se-

Per negar les veritats oficials, no necessitem cap pensament reaccionari.

https://maldita.es/malditobulo/20210204/galicia-campos-concentracion-ais/

Què serà el següent, canviar A les barricades pel cara al sol? Els anarquistes de Chicago deuen estar ara removent-se a les seves tombes.

https://www.youtube.com/watch?v=VwcKwGS7OSQ

El que no tenen aquests ultranegacionistes, el que busquen i desitgen.
https://www.youtube.com/watch?v=uoNdPHFnRFQ
Re: Els convocants de les Jornades de Contrasalut volem puntualitzar alguns aspectes:
11 mar 2021
Torpeza
Re: Els convocants de les Jornades de Contrasalut volem puntualitzar alguns aspectes:
11 mar 2021
Hoy ya no salen todos los científicos a echar mierda sobre las ponencias, el hecho es que se quería boicotear el acto y lo han conseguido, los dictadores de la razón sin dar mas datos que el son unos negacionistas y unos fachas se han cargado un acto que es necesario ya que sino somos lxs anarquistxs lxs que nos cuestionamos todo, quien lo va a hacer???
También cabe decir que el discurso de que todo lo que no huela a catalanet es fascista es sin duda alguna lo mas fascista de todo, pues no vemos el mismo ensañamiento con Teresa Forcades por ejemplo.
También aprovecho para remarcar que todxs somos muy antifascistas y muy antipolicia hasta bajan 20 nazis de la plaza artos que hacen correr a 300 antifas o hasta que empieza la primera carga policial y ademas en muchas convocatorias se va da la manita con los del homenaje a los hermanos Badia. Pero ja sabem que el feixisme si es en català no es tant feixisme.
Atacar a personas que desde un acto con toda la buena fe quieren dar información y tacharlos de magufos de fachos y de negacionistas sin contrastar lo que se quiere exponer sólo por el hecho de que no comulga con nuestro pensamiento eso si que es fascista.
Hoy no salen tantos defensores de la verdad igual por la noticia de astrazeneca que no voy a comentar el que quiera info que la busque.
Sólo me queda enviar un fuerte abrazo a lxs compas y espero que dentro de poco podamos tener un debate, sobre el origen real del virus y como se esta utilizando para implementar unas medidas restrictivas a nivel mundial que sin el circo mediático que han montado no serian posibles.

SALUT
Re: Els convocants de les Jornades de Contrasalut volem puntualitzar alguns aspectes:
11 mar 2021
Según la doctora Prego, una de las fundadoras de "médicos por la verdad", la Ley de Salud 8/2008, de 10 de julio, de Galicia, "somete a las personas a ser trasladadas a centros de aislamientos no identificados" y por eso se refiere a la ley como "Ley Auschwitz"
https://archive.li/FrQwW#selection-307.0-307.25

La Quinta Columna, compara la Ley de Salud 8/2008, de 10 de julio, de Galicia, "a los crímenes del nazismo" y por eso se refiere a la ley como "Ley Auschwitz"
https://archive.ph/gyr3V

Estas no parecen intervenciones técnicas y sí políticas.

Aquí los únicos que "hiperventilan" son los convocantes de estos actos de "contrasalud", que al ser denunciados como lo que son, se desvinculan o afirman que desconocían que detrás de esas manifestación contra la "Ley Auschwitz", estaban colectivos como "Policías por la Libertad" o por esos "médicos por la verdad" que cuando hicieron su presentación, confirmaron sus vínculos con una organización extraparlamentaria de médicos de Hamburgo, que fue creada entre otros, por el fundador de un partido neonazi y un médico negacionista y militar del ejército alemán que les acompañó en la presentación en el estado español. En Hamburgo, los colectivos y grupos anarquistas y antifascistas saben que esa comisión extraparlamentaria de "médicos por la verdad" alemana, tienen vínculos estrechos con neonazis negacionistas.

https://directa.cat/lextrema-dreta-salia-amb-el-conspiracionisme-a-alema/

Los convocantes de estos actos saben perfectamente quienes promueven las manifestaciones contra la "Ley Auschwitz" y quienes están detrás de "médicos por la verdad" porque en esta misma web se ha denunciado. Han sido ellos mismos quienes colgaron la presentación del "médicos por la verdad" en el estado español, y los organizadores de estas jornadas de "contrasalud" son los mismos que vienen colgando en esta web todas la "fake news" sobre la pandemia, las vacunas y el virus.

https://www.20minutos.es/videos/gente/4592567-decenas-de-personas-protes/

Sus actos son tan premeditados y conscientes, como cuando reclamaron la asistencia y participación a favor de esa manifestación "contra el recorte de libertades" que en mayo convocaron Vox y la Falange.

¡No hay excusas! Nadie más que vosotros se cree que lo desconocíais. ¿Cómo serán esas jornadas de contrasalud que convocáis, cuando ni siquiera aclaráis con quienes pretendéis juntarnos?

¿Quién se cree que os proponen una mani y os apuntáis sin saber de qué va y con quiénes vais? Vosotros lo sabías perfectamente y pretendíais engañarnos al resto. ¿Es esa vuestra "anarquía"? Vuestra convocatoria es otra "fake" más.

También tenéis la desvergüenza de acusarnos de no "investigar" y en el punto dos, hay una "falsi" disculpa en la que reconocéis que sois vosotros los que no habéis investigado. Mentira tras mentira y acusación tras acusación. ¿Os paga la delegación de gobierno?

¡Muerte al estado y a sus sicarios!
Sindicat Terrassa