Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Aquest divendres no hi ha pel·licula a la Cinetika. Busquem gent per participar al projecte!!!
04 mar 2021
June 20, 2020 _ 8 PM The Buencamino Theater.jpg
Des de fa mes de tres anys cada divendres projectem pel·lícules comercials a la sala de cinema. Pel·lícules que el seu objectiu principal es l'entreteniment. Volíem que qualsevol persona que passes per davant de La Cinetika i veies la nostra programació ens veies com un plan per fer sol o amb les amigues. I estem molt satisfetes amb l'acollida que ha tingut al barri.
La Cinetika és un espai autònom, o sigui que no depèn de cap entitat ni rep cap subvenció. Ens financem amb les activitats que muntem i les aportacions que ens dona la gent. Alhora és un espai que pretén potenciar un tipus d'oci que no fomenti el consum tan de begudes alcohòliques com d’altres drogues. Això implica activitats més petites però mes constants. Per exemple, els passes de peli no es cobra entrada, però sí que es posa un pot on al sortir s'agraeix que deixis una aportació
El grup que projecta els divendres som 3, i per circumstancies externes ara mateix no donem a l’abast per projectar a gust i sense estressos. Òbviament nosaltres no trèiem cap sou, això vol dir que si ho fem ha de ser amb ganes i que no ens resti.
Per això pensem que necessitem que s'apuntin un parell de persones com a mínim. Que els agradi el cinema, que els agradi la idea que tenim nosaltres, que sàpiga utilitzar un portàtil i que tingui ganes d’aprendre a projectar (és molt senzill). Que tingui disponibilitat els divendres. I que tingui ganes de fer les coses diferents a les lògiques capitalistes i autoritàries.
Per últim i com no podia ser d’una altre manera, solidaritzar-nos amb les detingudes, empresonades i ferides pels avalots d’aquestes ultimes semanes, JUNTES SOM MES FORTES!!!

CinemadivendresLC ARROBA riseup.net , escriu-nos aqui!!!
Mira també:
https://lacinetika.wordpress.com/2021/03/04/cinema-divendres-fa-un-paron-necesitem-gent-que-vulgui-projectar-amb-nosaltes/

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more