Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : educació i societat
Llibre: Relats d'un educador social
16 feb 2021
És un llibre editat per Descontrol. Són uns relats en primera persona, plens de resistències, contradiccions i malestars en l'àmbit social, concretament en l'educació social.La meitat dels beneficis van destinats a Radio Nikosia, un projecte portat per persones amb experiència pròpia en salut mental.
poridentidad.jpeg
L’editorial Descontrol ens explica que en aquest llibre trobareu relats d’un educador que ha transitat per aquest ofici en diferents etapes i serveis dins l’àmbit socioeducatiu. Mostra els neguits, contradiccions i interrogants que genera treballar des d’una mirada crítica en un sistema on la productivitat i la normalitat hegemònica predominen en les intervencions.

L’autor, en Ferran Castellarnau, amb sinceritat, també ens explica com viu l’experiència d’estar a l’altre costat de la taula. Quan el patiment és encarnat en primera persona i es necessita ser usuari dels serveis d’atenció a les persones. Així, aquesta obra està repleta d’intimitat i sinceritat sobre les vivències personals, i també col·lectives, d’un educador social.

Es pot veure la presentació que es va fer online aquí:

https://www.youtube.com/watch?v=sNSTkKz_5ZQ

Es pot demanar a qualsevol llibreria.
Mira també:
https://www.youtube.com/watch?v=sNSTkKz_5ZQ
http://educaciocritica.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicat