Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Campanya hipòcrita i xenòfoba d'organitzacions jovenils
28 des 2020
Aquests dies ha aparegut per Gràcia i rodalies un cartell amb un títol força correcte “NO BEC!”, fins aquí tot correcte, suposo que deu ser una campanya animant a divertir-se sense la mediació de l’alcohol, ja se sap que ara ve cap d’any…
El que és xocant és el subtítol “NO EM MOLESTIS” qui et pot molestar demanant que beguis?, els treballadors de l’hostaleria tant els fa que prenguis una birra, un gintònic o una aigua amb gas o sense no et molestaran per això, et molestaran perquè paguis l’import (abusiu, moderat o raonable)… qui és doncs el qui molesta?… la família? No, si no beuen els seus pares estaran contents, els amics? No crec els amics els tries tu… doncs qui?… evidentment els Joves Comunistes de Catalunya i els Jovent Republicà han triat la baula més dèbil, els “lateros” immigrants generalment asiàtics que ofereixen contínuament la seva mercaderia, temptant als indefensos joves revolucionaris.
Uns venedors ambulants triplement explotats, explotats per els clients, per els polis que segresten la mercaderia, per els intermediaris i per les marques de birra “tan nostrades”.
acampadajove.jpeg
realitat1.jpeg
El Jovent Republicà i els Joves Comunistes no tenen, però, cap inconvenient en que a les seves activitats i festes no sols es vengui cervesa, sinó que se’n faci propaganda, adjunto fotos de les darreres Acampada Jove i Festa Realitat(la primera foto de l'acampada i la segona de la Festa) on no els importava estar sota la marca comercial de Damm i San Miguel.
Els lateros, a criteri de les dues organitzacions juvenils, no deuen ser immigrants de primera, ni treballadors sobreexplotats, en un exercici de beateria i hipocresia es fan els bons amb els més dèbils...

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Campanya hipòcrita i xenòfoba d'organitzacions jovenils
29 des 2020 v
DSC_0273.JPG
Aquest és el cartell xenofob que es comentava a la noticia
Sindicat Terrassa