Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : criminalització i repressió
Inmenses gracies per inmensa solidaritat rebuda(jip)
18 des 2020
Ja des del karrer vull donar-vos inmenses gracies a totes per la inmensa solidaritat rebuda duran el mes i escatx k e estat a preso de brians, mes uns 20 dies de tercer grau que puk dir-vos amb un somriure k la solidaritat sempre a traspasat els murs i mai me sentit sòl. Una abraçada enorme a totes k espero donarvos en persona ben aviat.

TAMBE UN RECORD SENTIT PER ELS BONS COMPANYS K E DEIXAT ALLI I ALS K TAMBÉ ESPERO PODER ABRAÇAR AVIAT: SALVA, HECTOR, MONEGAL, SAMBA, ABDU,COMPANYS.... I A TOTES LES PERSONES PRESES. TAMBE A TOTES LES K LLUITEN CONTRA LES PRESONS I EN SUPORT DE TOTES LES PERSONES PRESES.

Com moltes ja saveu el pasat disabte 23 oktubre al final de una bicicletada per okupacio k finalitzava amb una okupació salvatge en ple raval de barcelona de la k vam ser desallotjats a poka estona de okupar, jo vaig ser detingut apallissat brutalmen a conisaria de les corts i conduit a brians on vaig estar en aillat en modul ingres duran kuatre horribles dies on no vaig tenir ni dret a dutxarme i on el tracte va ser horrible. Alli vaig ser conduit a brians on man tingut aket temps, per una causa de la mani 1maig del 2011 on vaig ser sentenciat a 1any i 15 dies substituits per 5anys de condicional k deien k havia trenkat al ser comdemnat per unes pintades...i k ara gracies a un recurs presentat per la meva defensa els primers dies de preso, i a una pena multa pagada amb la solidaritat de moltes (2560) an fet posible k torni a somriure "lliure" fora dels murs i dels abusos de carceleros i "bokeras".


GRACIES A TOTES!!¡¡ABAJO LOS MUROS!! FUEGO A LAS PRISIONES!!
VISCA OKUPACIO SALVATGE!!!
VISCA ANARKIA!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Inmenses gracies per inmensa solidaritat rebuda(jip)
20 des 2020
Jip tros de pa, casi em fas plorar!
Ens anem veient per la ciutat, que la lluita segueix com sempre i la solidaritat no s'acaba.
Visca l'anarquia
Re: Inmenses gracies per inmensa solidaritat rebuda(jip)
21 des 2020
El mal que t'han fet tindrà resposta amic.
No serà avui, ni demà, però de ben segur que ho pagaràn. La próxima revolta, anirà per tu també.
Miles de piedras!
Sindicat Terrassa