Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : ecologia : fòrum 2004
Bicicletada contra l´OMC a Barcelona
13 set 2003
PROU OMC!
Sobre les 18:45 a començat la bicicletada-cercavila contra l´OMC a Barcelona sota la mirada d´un impresionant desplegament policial que comptava amb furgonetes d´antiavalots a tots els carrers adjacents i 6 que estaben situats darrera de la manifestació. A la marxa hi havia unes 100 persones encapçalades per 4 tractors i dues pancartes contra l´OMC, la primera parada que s´ha fet a sigut davant de la seu de Ramaderia i Pesca de la Generalitat on s´ha llegit un manifest, desprès s´ha continuat amb la idea d´arribar al Mc Donald´s de Portal de l´Àngel però ha sigut impossible ja que allà esperava un fort dispositiu amb 10 furgonetes.
Desprès d´això s´ha llegit el manifest i s´ha fet una performance denunciant l´OMC i el sistema capitalista, finalment s´ha repartit pa amb tomàquet.

Comentaris

Re: Bicicletada contra l´OMC a Barcelona
13 set 2003
Yo también he estado y me ha parecido todo un éxito. Un montón de bicicletas han recuperado las calles, sembrando el caos entre los conductores que miraban asombrados un Paseo de Gracia cortado por el que circulaban tractores y ciclistas sonrientes... Esos sí, nos faltaba un poquitín más de gente. Yo me pregunto dónde se esconden esos miles de personas que se manifestaron en contra de la guerra o durante la cumbre en Barcelona. La lucha es todos los días.
Re: Bicicletada contra l´OMC a Barcelona
13 set 2003
Malauradament, la major part d'aquests milers contra la guerra només s'enteren del que passa o passarà si ho diuen els media oficials. La nostra capacitat de comunicació encara és la que és.

I encara sort que tenim espais com Indymedia i d'altres. Fer-los créixer, crear-ne de nous i fer que tothom els utilitzi és una tasca urgent.
Imatges manifestacio Prou OMC
14 set 2003
Modificat: 03:02:36
Dscn2457.jpg
2 fotografies de la manifestació, una a Passeig de Gràcia i l'altra a Plaça Catalunya.
Dscn2456.jpg
Dscn2457.jpg
Re: Bicicletada contra l´OMC a Barcelona
14 set 2003
Jo també hi vaig ser. Però, tot agraïnt la feina feta, vull fer una crítica que ja és repetitiva. Fa pocs dies, en la "Marxa Catalana per la Cultura de la Pau" ja ens vam trobar molt poca gent. Dissabte 13, igualment, poca gent. Jo no sé la solució, però hi ha una gran quantitat d'organitzacions que compartim objectius,i sembla que cadascú va a la seva. Els enemics que volem combatre es deuen fer un tip de riure.
Re: Bicicletada contra l´OMC a Barcelona
14 set 2003
Aquí és on es veu qui esta realment interessat en fer un mon millor :( tots aquells que cridaven "no a la guerra" on son? Quin dispositiu policial més heavy no? ni que fossim terroristes! Pajarito inclòs!! Apa!! Siau!!!!
Re: Bicicletada contra l´OMC a Barcelona
14 set 2003
A la manifestacio no era tanta gent com a les de la guerra, entre altres coses, perque l'anunci de la mani no va sortir als mitjans. Per aixo es tan important que creem mitjans de comunicacio que estiguin oberts a aquestes informacions (no nomes quan es tracta d'anar en contra del PP i a "favor" del PSOE, com passava amb lo de la guerra). El meu ple suport a la gent de l'Assemblea de Comunicacio Social (ACS) que estan creant una tv i una radio a Bcn (www.televisio.ws).
Aupa.
Sindicato Sindicat