Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Si us plau. Us necessitem a Castellar
12 set 2003
Dissabte hem de demostrar que la por no ens pot aturar
Ja sabeu què va passar a Castellar.
Dissabte toquen Dr. Calypso i Obrint Pas a la Plaça Catalunya de Castellar. El concert és gratuït.
Estem a mitja hora en cotxe de Barna. Hi ha busos nocturns tota la nit directes des de la Plaça Catalunya de Barna i trens fins a Sabadell.
Si us plau, us necessitem. Necessitem a tothom qui pugui per a demostrar que ni el feixisme ni el nazisme tenen lloc entre nosaltres i, sobretot, demostrar que Castellar no és una vila feixista.
Si no ens ajudeu vosaltres, no ens ajudarà ningú.
Us esperem dissabte 13 de setembre a les 23 h.
Salut, revolució, independència i poder viure en pau!

Comentaris

Cal organitzar-nos social i políticament de forma unitaria ... i encara més
13 set 2003
Rebeu la nostra total solidaritat i el suport absolut a la gent d'esquerres de Castellar del Vallés.

Com sabeu nosaltres la barri de Ca N'anglada on tenim la nostra emisora i página ja en rebut la vista de aquest criminals, i encara es hora que algunes entitats del barri denucien aquestes agressions, la situació es molt dolenta peró sinó actuem encara podrá ser pitjor.

Nosaltres ens preguntem:

¿Té alguna cosa a veure la desparició de les forces d'esquerres dels barris del nostre país?

¿On és la gent d'esquerres als barris obres del anomenat cinturó vermell de Barcelona?

Alguna cosa semblant va passar a França ... Marsella.

Espai que abandona l'esquerra, espai que ocupa el capital en les seves diferents formes polítiques, que van des de la dereta moderada PP, PSOE, CiU o el feixisme.

Unió!!!
Reflexió!!!
Acció!!!
Ens veiem!!!
Cal comprometre'ns d'arrel i fins al final amb els nostres drets...
13 set 2003
La indignació que em va produir la notícia divendres va ser notable. És un d'aquells fets que ens fan reforçar l'opinió que no han canviat gaire les coses en aquest país de 20 anys ençà i malgrat ens vulguin fer creure i sentir a nosaltres (aquells que a Castellar, arreu dels països catalans o d'euskadi es comprometen amb una série de drets no reconeguts, si més no, no defensats, legalment i constantment perseguits i reprimits per les forces de l'ordre o del "para-ordre") que som els criminals i no pas ells...
És per això que cada cop més no hem d'abaixar el cap davant d'aquells que ens volen arrebatar per la força allò que ens pertany... Organitzem-nos per reconeixer els nostres drets i principalment per defensar-los de les agressions del capital, del feixisme, de la voluntat de poder per esclafar als altres...
Cap agressió sense resposta! Ja no podem permetre més humiliacions...
Des del cor, per aquells qui són colpejats més fort pel capital i el feixisme, a Castellar i la resta de pobles del món oprimits...
Re: Si us plau. Us necessitem a Castellar
13 set 2003
No hem d'oblidar la data d'aquest fet! És increíble que 11 de setembre s'hagi de suspendre un acte en un poble dels PPCC per culpa d'un grup feixista.
aquella era una festa popular (pares, avis, nens i nenes, joves...) i van haver de marxar per culpa els atacs violents d'aquests indesijables.

Fa temps que des de l'esquerra independentista revolucionaria es parla d'unitat, de lluita, d'independència, de socialisme i és veritat, i és la lluita, i és el camí. Però no podem oblidar que qualsevol acte revolucionari implica acció, a part d'un bon marc teòric. I són accions com aquestes les que fan recular el nostre moviment i per tant la revolució. Són els joves de Castellar i de la comarca que l'endemà van sortir de casa amb por, que es pensaran tornar al concert de dissabte, que potser es plantejaran militar en alguna organització el que més em molesta del que va passar.
És per això que des d'aquí dóno la meva solidaritat a tots i totes els afectats i crido que no pot haver-hi Cap Agressió sense resposta.

Perquè només hi ha una cosa més gran que l'amor a llibertat i és l'Odi al qui te la pren!!!

NI UN PAS ENRERE!
ENDAVANT AMB LA LLUITA
Re: Si us plau. Us necessitem a Castellar
13 set 2003
Això no pot tornar a passar.
Resulta increïble, vergonyós i repugnant.
Està clar que ens haurem de moure, ja no sé si la unió fa la força, em sembla que a part dels col.lectius antifeixistes, ens hem de movilitzar individualment, amb força i aniquilant tota aquesta morralla que no ens deixa viure com la terra ens demana.
Son una colla de inútils on enlloc de cervell, l'únic que tenen al cap, és una esbàstica flotant en un munt de merda.
Estic emprenyat, i no soc de Castellar.
Canya contra les idees represives.
Re: Si us plau. Us necessitem a Castellar
14 set 2003
Tot el ke ha passat a Castellar es indignant. El feixistes son un virus, i per eliminar-los no es conseguira pas amb paraules, organitzem-nos i anikilem la opresió ke produeixen el feixistes als nostres germans de Castellar del Valles.

Visca la terra lliure.
Re: Si us plau. Us necessitem a Castellar
23 set 2003
Sabeu quelcom d'una trobada el 12 octubre de nazis a Castellar?, si hi han fonts fidedignes d'això s'hauría de fer soroll per tal d'estar al menys previnguts.
Sindicat