Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Ca l'Espina Resisteix
20 jun 2020
CA L'ESPINA RESISTEIX

Ca l'Espina, edifici okupat el passat gener al Carrer Astúries 12 al barri de Gràcia, es troba sota amenaça de desallotjament. Ens enfrontem a un procés judicial per un edifici que estava abandonat i descuidat, en el que un dels pisos estava cobert per un metre d'escombraries i deixalles. Davant d'aquesta amenaça, la nostra petició és clara: que la propietària, la immobiliària Bojous S.L., retiri la denúncia.
El que es va presentar com a "petit propietari", administrador d'una immobiliària amb 14 propietats arreu de Barcelona (edificis sencers i pisos), ens vol fer fora d'una de les seves joies, valorada en 1.434.500 Euros.

El carrer Astúries i el barri de Gràcia no són un tauler de Monopol on grans immobiliàries, vestides de petits propietaris, poden continuar jugant a especular amb la compravenda de propietats. Diem no als processos especulatius que acaben destruint les històries i l'antiguitat del barri.

De nou, l'horrible mur de la gran propietat xoca contra un projecte social i transformador, de i per al barri. Apostem per donar vida i continuïtat a l'espai i al projecte, per això resistim i resistirem fins al final.

No a l'especulació, no a la gentrificació, ni a Gràcia ni enlloc.

Ca l'Espina Resisteix

105027366_633000703971725_5092926710837299683_o.jpg

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa