Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
Agressió de "cap rapats" obliga a suspendre el concert a Castellar del Vallès
12 set 2003
Ja abans de començar el concert hi ha hagut algun incident per les immediacions de la Plaça Catalunya de Castellar del Vallès. Un miler de persones de totes les edats han estat gaudint del grup de Castellar "Van de Vinatxo" i de "Pomada". A mitja actuació dels sabadellencs han començat a caure pedres com pilotes de tennis i pots de fum lacrimògen damunt del públic des d'una zona que quedava més alçada (al costat de l'escenari al nivell d'aquest) on s'hi concentraven dotzenes de skinheads amb el braç alçat.

Volem fer extensiva la nostra indignació per un fet que malhauradament els joves catalans coneixem prou bé: la impunitat amb que es mouen els grupuscles nazis a determinades zones del país i la connivència dels governants i les autoritats amb la seva conducta criminal.

Tanmateix, celebrem que tant la gent jove com la gent de més edat que hi havia, no hagin respost a una provocació que només ens haguera situat en un conflicte lumpen de guerra de bandes.

Ells no ténen res a predre, nosaltres tenim altres coses en que pensar: hem de construir un país i una societat on, entre moltes d'altres, aquestes coses no passaran.
L'onze de setembre va acabar e manera trista per a la gent del Vallès. Dins dels actes de la festa major, l'onze de setembre hi havia programat un concert de Van de Vinatxo, Pomada i Brams. Els rumors que durant tota la setmana han circulat per Castellar del Vallès de que hi hauria una concentració nazi per tal de boicotejar l'acte s'han fet realitat.

Ja abans de començar el concert hi ha hagut algun incident per les immediacions de la Plaça Catalunya de Castellar Amb tot, s'ha iniciat el concert a l'hora assenyalada. Un miler de persones de totes les edats han estat gaudint del grup de Castellar Van de Vinatxo i de Pomada.

A mitja actuació dels sabadellencs han començat a caure pedres com pilotes de tennis i pots de fum lacrimògen damunt del públic des d'una zona que quedava més alçada (al costat de l'escenari al nivell d'aquest) on s'hi concentraven dotzenes de skinheads amb el braç alçat. Hi ha hagut algunes garrotades aillades i com a mínim un militant independentista ha resultat afectat per sprais lacrimògens.

Tota la seguretat es reduia, en un principi, a dos segurates, tot i circular durant tota la setmana rumors de la concentració nazi.
Més tard s'han afegit a les "labors de seguretat" cinc guàrdies urbans i sis guàrdies civils que no han evitat que quan Brams es disposava a iniciar el concert caigués una nova pluja de rocs sobre l'escenari.

Després d'esperar una estona i veient que era impossible garantir la seguretat del públic, tècnics i músics, extrem confirmat pels responsables de la seguretat local, s'ha suspès el concert per evitar que fos una mal major el que obligués a fer-ho.

És la primera vegada, després de 13 anys i gairebé 400 actuacions, que hi ha incidents en un concert de Brams i que s'ha de suspendre un concert per aquesta causa.

Des de Brams, lamentem profundament la suspensió del concert i volem fer extensiva la nostra indignació per un fet que malhauradament els joves catalans coneixem prou bé: la impunitat amb que es mouen els grupuscles nazis a determinades zones del país i la connivència dels governants i les autoritats amb la seva conducta criminal.

Tanmateix, celebrem que tant la gent jove com la gent de més edat que hi havia, no hagin respost a una provocació que només ens haguera situat en un conflicte lumpen de guerra de bandes.

Ells no ténen res a predre, nosaltres tenim altres coses en que pensar: hem de consruir un país i una societat on, entre moltes d'altres, aquestes coses no passaran.

Salut i revolució!

Comentaris

Re: Agressió de
12 set 2003
Il·legalització del PPsoE, ja!

Defensen els mateixos objectius polítics: "la sacrosanta unidaz de España". I segur que no condemnen ni fan res per acabar amb aquesta mena de terrorisme.
Re: Agressió de
12 set 2003
sacrosanta unidad de ezpaña = sacrosanta unidad del Paisos Catalans.

n~~~~~alismos = nazionalismos

Muerte al estado, sea cual sea.
Sense estat hi ha mes futur del que penseu!
Re: Agressió de
12 set 2003
n~~~~~alismos = naZionalismos
Re: Agressió de
12 set 2003
n~~~~~alismos = naZionalismos
Re: Agressió de
12 set 2003
Nazis, a la larga, sois todos los que lucis banderas rojas y gualdas, sea en el orden que sea que esten las franjas y su número.
Re: Agressió de
12 set 2003
La primera posibilidad que me planteo es que KN se este burlando del anarquismo. La segunda es que escriba en serio, y eso es casi peor. Poner a quienes deseamos la autodeterminación respecto al estado español al mismo nivel de los fachas que lanzan granadas lacrimógenas al público de un concierto es, simplemente, de gilipollas. Prefiero que sea una burla en contra de los anarquistas de verdad, porque de lo contrario esto significa que anarquismo se esta volviendo algo para personas cerradas para quienes todos los demás somos "nazis". Aunque hemos de aguantar cosas como las relatadas antes y trabajamos para un mundo mejor como muchos otros. Pero eso les da igual, sólo es válido lo que ellos piensan y eso nos convierte en sus enemigos. Pues nadie quiere eso, pero no veo porque tengo la obligación de aguantar a gilipollas así. No me refiero al anarquismo en general, al menos eso espero, sino al tipo este a quien, me temo, le veo más entre quienes tiraban piedras que entre los que estaban en el público.
Re: Agressió de
12 set 2003
trobo k aixo simplement a sigut un aKte d'uns Kants ignorants K no saben ni l K pensn simplemnt no sabien K fer i s van fer Kap rapats de merda segur K si llegisin una miKa s'ho pensarien 2 kops avans de fer una Kosa d'aKest tipus
//*// VISCA TERRA LIURE
Re: Agressió de
12 set 2003
Potser que sí, pero no m'en refiaría gaire. Pensa que els prejudicis i la ignorància d'aquests boneheads esta compartida per polítics encorbatats, que s'esmercen en propagar-los i que aconsegueixen que passin fets com els d'ahir. Aixó que ha passat és el resultat de tot el nacionalisme espanyol i els atacs a tot alló basc i català que es fan des d'alguns mitjans de comunicació. Alimenten el seu odi, els provoquen perque ens ataquin. No són res més que els seus zombis.
Re: Agressió de
12 set 2003
Aquesta colla de lumpen-garrulo-feixiste-español, no són més que un producte d'aquella inmigració española ocupant del territori català, sense cap arrel, sense identitat, sense compromís social i nacional. Reductes de franquistes resentits i no depurats.
Aquí tenen culpa la por històrica catalana i els de sempre(poders factics españols) establerts als Països Catalans.
Salut i independència.
Cal organitzar-nos social i políticament de forma unitaria ... i encara més
13 set 2003
Rebeu la nostra total solidaritat i el suport absolut a la gent d'esquerres de Castellar del Vallés.

Com sabeu nosaltres la barri de Ca N'anglada on tenim la nostra emisora i página ja en rebut la vista de aquest criminals, i encara es hora que algunes entitats del barri denucien aquestes agressions, la situació es molt dolenta peró sinó actuem encara podrá ser pitjor.

Nosaltres ens preguntem:

¿Té alguna cosa a veure la desparició de les forces d'esquerres dels barris del nostre país?

¿On és la gent d'esquerres als barris obres del anomenat cinturó vermell de Barcelona?

Alguna cosa semblant va passar a França ... Marsella.

Espai que abandona l'esquerra, espai que ocupa el capital en les seves diferents formes polítiques, que van des de la dereta moderada PP, PSOE, CiU o el feixisme.

Unió!!!
Reflexió!!!
Acció!!!
Re: Agressió de
13 set 2003
las curiosas equivalencias del anarkoespañolista, versión light de anarkofascista, es decir una contradicción en sus términos, nos llevaría a votar al PsoE tal vez?

la sacrosanta unidaz de esppaña corrió 40 años bajo palio y con los auspicios de la santamadre iglesia, hasta poco antes de que se redactara la sacrosanta constitucion parafranquista.

la bandera nazional española por excelencia era la que obligaban a poner en cada pueblo ocupado mientras asesinaban a sus habitantes por no aceptarla.

las comparaciones siempre son odiosas.

se puede ser facha por acción o por omisión. Hay quien adorna o maquilla su colaboracionismo con el fascismo español con cuatro frasecitas tan facilonas como simplonas y se piensa que los demás tragaremos.

Naturalmente, sin estado viviremos mejor. Pero el estado que nos putea se llama España y tiene una bandera con mucha, mucha sangre detrás. La bandera catalana también. La diferencia, evidente para todos excepto para los anarkofachas, es que por la primera se mataban a los otros y por la segunda, o mejor dicho, por lo que representaba, morían los propios.

A la mierda los estados, el español el primero.

El nacionalismo se cura con la indepencencia o la libre autodeterminación de los pueblos. Para crear un nuevo estado? Preferiblemente no. Pero no es defendiendo a la supervivencia de los estados asesinos actuales como se promueve su desaparición ni se evita su proliferación.

a la mierda los pseudoanarkos que colaboran con los estados parafascistas!
Re: Agressió de
13 set 2003
Para Natural: yo soy nieto de esa emigración a la que te refieres, y no me siento español. No generalices porque estas falseando la realidad.
Re: Agressió de
13 set 2003
Me quedo con esto:

"Tanmateix, celebrem que tant la gent jove com la gent de més edat que hi havia, no hagin respost a una provocació que només ens haguera situat en un conflicte lumpen de guerra de bandes.

Ells no ténen res a predre, nosaltres tenim altres coses en que pensar: hem de construir un país i una societat on, entre moltes d'altres, aquestes coses no passaran."
No somos nazis, JODER!
13 set 2003
Como no, como siempre que ocurre una agresión de este tipo, se le llena la boca a todo el mundo con lo de "skinheads"...Flaco favor nos haceis los que os autodenominais antifascistas y redactais artículos tachando a los skinheads de nazis...Pareceis el puto Antonio Salas escribiendo....parece que sólo os importe crear alarma social y os de igual pisotear nuestra cultura...
Ad+...12 nazis contra 1000 personas? No me cuadra que 12 cerdos acojonasen a un millar de "gentes de izquierdas"...Flaco favor le haceis al antifascismo, en el papel y en la calle.
Skinheads ONLY RED!
Re: Agressió de
14 set 2003
em sembla molt b el que has de que sa despesifica, pero la majoria dels lloks jo els e vist anomenats ultradretans radikals o neo-nazis, pero n es aixo el k anava. no i avien 12 nazis l'11 de setembre passat, hi havien mes de 80 ultres que estaven armats amb punys amerikans i navalles. al concert si hi havien més de 600 persones en podem donar les gràcies, i daquestes 600 300 persones eren o nens petits o gent gran. erem 4 gats la gent que els hi podiem plantar kara. Ells estaven organitzats i preparats desde feia setmanes i nosaltres no. N se la informació dauqestes koses va kom va.
i els incidents d'ahir a la nit lamentables que la puta guardia civil els tingues de defensar a kops de porra perke els putus nazis korrien perill de k fosin patejats. Se puta mare ai guardia civil i nazis van demostrar estar al mateix sak-
Re: Agressió de
14 set 2003
Yo soy del pueblo donde paso, y siendo sincero, los catalanes defendeis mucho la idea de un pais catalan, pq nosotros no podemos defender una idea de un estado español?. Es cierto que no han obrado bien, yo no estoy justificando la acción de los cabezas rapadas, pq encuentro que con la violecia nada se gana, pero si quereis que os respeten, respetad vosotros tambien
Re: Agressió de
15 set 2003
Me parece perfecto que defiendas el estado español o el francés, de verdad. Aunque si eres del pueblo de donde pasas y estas en los Paisos Catalans, es difícil entender que defiendas el estado español. Un estado que nunca ha hecho ni hace nada por quienes vivimos aquí. Para empezar nuestras condiciones laborales son de las más precarias y con los salarios más bajos de la UE. El precio medio de la vivienda, en Barcelona, ha subido hasta un 125 por ciento. La sanidad y la educación tampoco pasan por un buen momento. Pero lo mejor es que nos impiden gestionar nuestros problemas para darles la solución que necesitan, es decir gobernarnos a nosotros mismos, algo difícil cuando no sólo el estado español esta "robando" competencias nuestras sino que no podemos materializar las que recuperamos hace 20 años porque nuestros impuestos van a Madrid y, luego, ya no vuelven. Asi que no podemos pagarnoslas; lo que nos devuelven de nuestros impuestos no nos llega para pagarnos nada, y las cifras concretas de los impuestos que el estado español se lleva y lo que nos devuelve después no se conocen... porque se niegan a hacerlas públicas pese a peticiones formales realizadas en el Congreso de los Diputados. Ese es tú estado español, el estado que nos impide gestionar con eficacia la sanidad, la educación y los servicios sociales en general para quienes vivimos aquí. El estado español no nos respeta en esto, pero tampoco lo hace cuando se vota en la Unión Europea contra el reconocimiento del catalán como lengua de pleno derecho. Porque, como declaró la eurodiputada Ana Mato, "el catalán no puede estar por delante del español". Ese es el respeto de tu estado español. Dices que "si quereis que os respeten, respetad vosotros tambien". Eso es, tenemos que empezar por respetarnos a nosotros mismos para que nos respeten. Por cierto, ya se ve que no justificas a los fascistas que han atacado tres noches seguidas un pueblo, pero no entiendo que les pides a sus habitantes. ¿Tienen que respetar a quienes les atacan? Ya hacen bastante con no romperles la cara a todos esos.
Re: Agressió de
15 set 2003
En la ultima fiesta eramos casi 100 en la proxima seremos 1000 y el año que viene 100.000 skins-barna catalanes y ESPAÑOLES hoy mañana y siempre ODIADOS POR MUCHOS TEMIDOS POR TODOS ARRIBA ESPAÑA
Re: Agressió de
17 set 2003
urbanrage y skins-barna, poneros de acuerdo, unos decis que no sois nazis, entonces aclararos, porque ya ves que dice ultras88. Los red skins es un movimiento inglès que nada tiene que ver con la realidad española, cada cosa en su sitio y no nos confundais mas, o los que estais confundidos sois vosotros?
Resumiendo, sois fracasados escolares con baja autoestima, que no follais bien y no teneis ninguna destreza en ningun arte ni deporte, o sea sois pingajos inútiles que teneis que disfrazaros y agruparos para ser alguien y destruir para que se note vuestra existéncia ya que sois incapaces de construir nada, vais del palo que mola ser mal educado, porque simplemente es lo que sois unos mal educados, faltados quizás de cariño porque sois hijos de familias desestructuradas y desarraigadas, probablemente de padres machistas y madres víctimas, total, poca o nada de cultura y menos de calidad humana, en realidad sois la mierda de la sociedad y lo quereis enmerdar todo, porque no teneis cojones de estudiar, trabajar, superaros..., los comecocos ricos y bien aposentados que os utilizan se rien de vosotros, les haceis el trabajo sucio y poneis el pellejo para sus intereses y no os van a dar una mierda.
Ademas estais feísimos con esos cocos apepinados pelados y estos chandals a media pierna, teneis aspecto miserable, ¿creeis que dais miedo?, dais pena, el miedo lo da la sinrazón y la ignorancia que os envuelve.
SIEG HEIL, SKINHEAD HASTA LA MUERTE
23 oct 2004
A VER SI OS ENTERAIS KE CATALUÑA ESTA DENTRO DE ESPAÑA Y KE NUNCA OS DAREMOS LA INDEPENNCIA PORQUE GUARROS COMO VOSOTROS NO LA MERECEIS,SI ESTE AÑO OS HA JODIDO EL PROXIMO SERA PEOR.
PUEBLO EUROPEO NO OLVIDES KE GRACIAS A DOLF HITLER FUE RECHAZADO DE UNA VEZ EL COMUNISMO K KON SU ORDA SANGRIENTA AMENAZABA EN 1932 ABASALLAR TODO EL CONTINENTE DIGAN LO KE DIGAN NOS ODIE KIEN NOS ODIE Y LE PESE A KIEN LE PESE Y CUESTE LO KE CUESTE SIEMPRE ORGULLOSOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jordi griton
23 oct 2004
orgullosos d q ¿d gritar?
baja la voz y piensa. no dejes q te manipulen. lee versiones diferentes d las cosas. y no chilles q el q mas grita no es qien mas razon tiene.

q mas da q sea españa o no si siguen contratandote por la ett? qien te dio el horario d 8h diarias? los empresarios o los sindicalistas?

mira, aprende, y sobretodo, no dejes q te manipulen y aprende a hablar, no a gritar.
Sindicat