Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: indymedia
Concurs a indymedia barcelona
12 set 2003
Sâinicia el concurs âOperació Xapaâ? que premiarà a final de curs al o la penjadora de notícies més pesat.
Situació actual de la classificació dâOperació Xapa:

En aquests moments encapçala, clarament, el rànking Jaime Richart, xapista de mena, comentarista de tot i res i tertulià fracassat, que al no haver-se pogut colâ¢locar a la ràdio ens tortura cada dia amb les seves opinions.

Guanyant posicions des del camp patriota ve Mireia, lââ?indepe de ferroâ?, que gràcies als seus enfrontaments amb tot el que faci pudor a espanyol, sobretot amb els seus arxienemics els anarcoespanyolistes, sâha fet un forat entre els més pesats dâindymedia, només li falta passar de contestar a ser ella lâarticulista.

Cal estar atent a lâentrada forta dâuns clàssics del xapisme a indymedia: el MAR, amb la novetat del seu bilingüisme, ara ens fregeixen en català i castellà, perquè no hi hagi discriminació, i és que Rodas i els seus karatekes si sâho proposen són invencibles.

Diferent és el cas de lâaltre megatxapista: Megaledro o Megalerdo, desaparegut fa setmanes de les nostres pàgines. Dos rumors corren sobre la seva absència, hi ha qui aposta per un segrest dels serveis secrets vaticans o qui, com Obispo Rojo, apunta a que en realitat Jaime Richart i Megaledro són la mateixa persona, no ens estranyaria.

També és de notar la desaparició dâun altre clàssic en el món de la resposta: âEspañol como vosotrosâ? i les seves majúscules (ara utilitzades pels oportunistes dâICV), encara que el seu buit ha estat ocupat per altres feixistes, però això si, sense tanta constància.

Entre les noves incorporacions al xapisme destaquem a Wilfredo Gutiérrez, que entra amb força a la llista amb els seus llaaaaaarguísims articles, que ens fan recordar lâenyorat Profesor J i les seves xapasses, i els multiples trotskos (de la 4a, de la 4a i mitja, etc.) llatinoamericans que ens colâ¢loquen els seus âsesudosâ? anàlisis de la realitat, però aquests el xapisme el porten a la sang.

Fins aquí els comentaris a lâinici de la temporada, esperem les vostres votacions.

Aquest concurs està patrocinat per Indymedia Madrid (ACP), âpa que veais que el sistema de puntaciones triunfaâ?

Comentaris

Re: Concurs a indymedia barcelona
12 set 2003
Me parece increíble cómo puedes llegar a ser tan gracioso, ¿has hecho algún curso en la universidad de Harvard para ello?...

Lo que pasa es que tu te escondes siempre empleando nicks diferentes cada vez, y claro está, detrás de tu pantalla te sientes invencible, ¿he?... pero no te atreves a dar la cara en tu vida personal.... tienes prejuicios, sentido del ridículo, y muestras muy poco interés por lo libre y lo horizontal...

Además, tú eres el primero que potencia la criminalización y la censura al reirte de gente que no opina como tú. Pregunta: ¿por qué no haces un medio de comunicación solo para la gente que piense como tú?... lo digo porque aquí, al no haver censura ni filtrajes políticos, puede publicar quien quiera, y tod@s lo tenemos asumido, excepto tú, claro.

Y que conste que no soy Mireia o Mireio, ni Español..., ni nadie de los que mencionas... pero no me parece bien que te tomes indymedia como un espacio para los INTELECTUALES, los VANGUARDISTAS, los PERFECTOS, los LISTOS, los VERDADEROS, los CORRECTOS....

Abajo la mentalidad burguesa.
Re: Concurs a indymedia barcelona
12 set 2003
Y dónde esta el TONTO?????????
le hecho de menos
Re: Concurs a indymedia barcelona
12 set 2003
Collons, se t'obliden els que tan aviat son anarquistes, com nazis o indepes amb tal d'atacar els terroristes/patriotes/no espanyols en general. Es clar que aquest van sempre d'amagat.
Re: Concurs a indymedia barcelona
12 set 2003
Els únics nazis són els indepes, no fotis.
Re: Concurs a indymedia barcelona
12 set 2003
Ho dius seriosament?, llavors qui ha atacat amb grenades lacrimògenes el concert a Castellar del Vallès fet per la Diada són... indepes? Aqui l'únic nazi ets tú, "Ana", no fotis!! I si tens res més a dir per explicar-me perque els indepes són nazis digue-m'ho, que m'interessa molt sentir-ho!!
Re: Concurs a indymedia barcelona
12 set 2003
O sigui, ara va i resulta que els llatinoamericans tenen el xapisme a la sang!!! Podries participar en qualsevol fòrum racista, perquè en el fons penseu el mateix.
Re: Concurs a indymedia barcelona
12 set 2003
Qui ha escrit "els multiples trotskos (de la 4a, de la 4a i mitja, etc.) llatinoamericans que ens colâ¢loquen els seus âsesudosâ? anàlisis de la realitat, però aquests el xapisme el porten a la sang." és en "Constantí Romero" del primer post.

Que lo sepas. Així quan escrius "en el fons penseu el mateix" en referencia al racisme, a qui et dirigeixes fent servir aquest plural?

Cuidadin.
Re: Concurs a indymedia barcelona
12 set 2003
De la misma manera que alguien con mi nick ha acusado a los indepes de nazis, y no ha contestado a la pregunta de porqué dice eso... yo digo a "ET FALTEN ALGUNS " que porqué dice que los anarcos son nazis.
Re: Concurs a indymedia barcelona
12 set 2003
Constantí Romero,tengo que reconocer que al empezar a leer tu artículo he sentido algo de miedo. Yo también me prodigo por Indymedia, colgando noticias y comentarios. De hecho, después de mi correo electrónico, es la página que más consulto. Me nutre de noticias, actos, convocatorias y demás cosas que pasan por Barna, mi ciudad. Y como hay donde elegir (desde artículos más sesudos hasta verdaderas empanadas mentales, pasando por verdaderos actos catárticos), pues nada, que hasta te lo pasas bien (aunque Indymedia, es cierto, no debe ser para que no lo pasemos bien: simplemente se trata de algo que lleva asociado consultar una página donde la gente puede colgar absolutamente todo lo que quiere -y que no cambie!_)
Pero, claro, como soy tan asiduo de estos lares, a veces, a la hora de colgar algo no sé si es mejor ir cambiando de nick o no hacerlo, porque tal vez eso sea despistar demasiado al personal. No sé, la verdad.
Pero la cosa es que cuando has ido citando a quienes tú crees que son unos pesados, pues digo a lo mejor también yo lo sea un poco, y no debería contestar tantas noticias con las que no estoy de acuerdo (aunque sólo sea por la tarifa telefónica). En fin, que nada, que he respirado un poco tranquilo por no estar en tu lista.
Tal vez eso es lo que debería hacer ACP Madrid, hacer como tú: en vez de poner tantos filtros que impiden que la gente pueda opinar libremente y que todos lo lean también libremente y, a su vez, también le repliquen libremente, pues eso, en vez de hacer todo eso, confeccionar una lista cada mes con los más pesados. Seguro que eso ya desanimaría a muchos a ir lanzando por ahí tal vez con exceso sus opiniones. Ah! y esa lista sí que se podría confeccionar con el voto de la gente!! Ya se sabe que la idiocia llama la idiocia, y un mecanismo tan idiótico como el voto seguro que generaría también unos buenos resultados idióticos. Pues nada, lanzo esta propuesta a ACP Indymedia Madrid: que se deje opinar a la gente libremente y que a final de mes se publique una lista con los que dan más la chapa según votación de los internautas.
Salud y anarquía, pues.
Disculpa si no pongo mi nick habitual.
Re: Concurs a indymedia barcelona
12 set 2003
Me parece que dice que hay personas que se hacen pasar por "anarquistas" para atacar quienes no les gustan. Debe de ser así, ya que esos anarquistas no aparecen por Indymedia para nada más que para eso. Estan usando el anarquismo, pero de anarquistas no tienen nada. Lo demas creo que es obvio, y sino piensa en lo que ha pasado en Castellar del Valles. Sobre los indepes, piensa en lo que ha pasado en Castella del Valles, nazis han atacado una multitud de gente de izquierda y catalanista.
felicitats per la iniciativa
13 set 2003
Bona tarda Constanti, enhorabona per la iniciativa, una pregunta important,
com podria fer les meves votacions?

Seria factible demanar un espai a indymedia? Algo aixi com una especie de banner-contador, que es pugui clicar i votar els candidats?

Bueno, m'imagino que no sera facil, en tot cas, el meu vot simbolic va per els de la 4arta internacional, i encara millor, pels de la 4arta seccio simpatitzant.

No sé si els segueixes aquests darrers, però son el no va mas, s'atreveixen fins hi tot a dir el que s'ha de fer a Sri Lanka, Palestina o Txexenia, tant li fa...Fet i fet, sempre diuen el mateix: la unio dels proletariats i els camperols, bla bla bla...

La meva menio especial doncs, als txapistes sense fronteres de la 4arta seccio simpatitzant!

Salut i anims amb la iniciativa,

Una abraçada,
Marc
Re: Concurs a indymedia barcelona
13 set 2003
Jo voto a en Constantí Romer i a tota la gent que com ell intenten fer d'Indymedia un lloc ple de "posts" sense sentit que només contribueixen a degradar la opinió que tenen uns sectors de l'esquerra revolucionària dels altres. Esclar que, el premi el donarem als qui els sofreixen en silénci sense respondre a les seves polémiques absurdes; per tots ells, i amb l'objectiu de guanyar jo també una medalla algunt día, us comunico la meva voluntat de presentar-me a candidat a rebre la medalla, és a dir, a no respondre mai mes a cap de les seves répliques buides de sentit. Us animeu a competir amb mi?
Re: Concurs a indymedia barcelona
15 set 2003
Constantí Romer, eres un pobre hombre...
Re: Concurs a indymedia barcelona
15 set 2003
Pues se necesita ser imbécil o masoca pasarse las horas leyendo a gente de quien no interesa en absoluto su opinión. Con sólo leer quién es el autor@, asunto concluido. Pero se ve que eres de esos muchos que, como en los programas de televisión aberrante, se pasan al acecho de lo que dicen los demás para contradecirles porque no tienen nada en la mollera. Debes ser del PP si no eres fascista. Es típico de ambos.
Sindicat