Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
"El vostre experiment de control social serà gasolina per insurrecciö anàrquika!!
04 abr 2020
Experimen brutal de kontrol social extrem, em de estar units i combatre el virus kdan-nos a casa. Si no tenim menjà, la creu roja, exercit ong i menjadors socials, i xarxes de suport ,on burgesos reformistes i solidaris es posen en marxa per mantenir la pau social. La makinaria del sistema es prepara per la crisi inevitable, els estats es reivindiken kom a instruments nesesaris utils e imprescindibles per afrontar tal krisi. El lideratge "bon lideratge" i autoritarisme "mesures mes dures per vencer al virus" posen dacord a dretes i eskerres, i la makinaria "dels revolucionaris eskerres " es preparen per konduir els posibles esclats socials, per anular-los i domestikar-los des de el principi i la makinaria repressiva mes brutal k em vist mai es prepara per reprimir als salvatges descerebrats k gosin trencar la pau social...

I nosaltres?? Els okupes amb "k", els ANARKISTES, els salvatges!?

ARA ES EL MOMENT ATACAR! Els moviments reformistes dels k volen seguir sen clase mitja en akest capitalisme brutal i repressiu ens volen domesticats, dòcils; les vaguetes de lloguers, les xarxes solidaries k ens donen menja "solidariamen" no es mes que caritat asistencial per mantenir la pau, pero els de mes abaix ja estem farts!! CONFINATS?TENIM GANA I VOLEN MENJAR! ELS I LES PRESES ES PREPAREN PER AIXECAS. A FORA,ALGUNES PROMETEM SAKEJOS ALS SUSUPERMERCATS PERK TENIM GANA I NO ESPEREM CARITAT. I SEGUIM KONSPIRANT!

SI EXISTEIX UNA BCN SALVATGE, ARA ES HORA DE PASSAR AL ATAK!!! AlGUNES EM ESTAT CONSPIRANT I EM DECIDIT PASSAR AL ATAC!!

K ELS CARRERS DE BCN, ARA BUITS I APAGATS, S'ILUMININ AM LES FLAMES DEL FOC, LA RABIA I EL PLAER DE ENCENDRE LA CIUTAT. NO SOM NI U VOLEM, LA VANGUARDIA REVOLUCIONARIA K GUIA A KAP POBLE.

SOM LA BARCELONA SALVATGE!! LES QUE ENS CAGUEM AMB TOTA AQUESTA MERDA.

SOM UN GRUP DE SALVATGES EM DECIDIT A ILUMINAR LES NITS CREMANT CONTAINERS PER LA CIUTAT, POTSER ES POKA COSA, PERO VOLEM K US I SUMEU TOTES I QUE CADA NIT I PER TOTA LA CIUTAT LES FLAMES SALVATGES ILUMININ LA NIT.

SIGUEU SALVATGES!CREMEM LA CIUTAT! I PERQUE NO QUI SAP,IGUAL S'ESTEN LA FLAMA I LO SALVATGE ILUMINA CREMAN CONTAINERS LA NIT A MOLTES ALTRES CIUTATS PER A COMENÇAR A CONVERTIR EN CENDRA AKEST SISTEMA CRIMINAL

PER LA BARCELONA SALVATGE!! FLAMES CONTRA LA CIVILITZACIO, PER LA INSURRECCIO!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: "El vostre experiment de control social serà gasolina per insurrecciö anàrquika!!
05 abr 2020
Se puede saber donde salen estos flipaos? O son polis que intentan meter mierda en indymedia?
Re: "El vostre experiment de control social serà gasolina per insurrecciö anàrquika!!
06 abr 2020
La verdad que prefiero "flipaos" que intentan agitar las calles tanto como pueden que a bomberos del conflicto acomodados en practicas de lucha legales!
Re: "El vostre experiment de control social serà gasolina per insurrecciö anàrquika!!
06 abr 2020
muy bueno el articulo. este es la cuestión, estamos dispuestos a que nos quiten cual quier libertad individual y colectiva por una supuesta segura sociedad autoritaria?. Que luego nunca es del todo segura y siempre se quiere militarizar mas. lxs anarquistas no lo queremos, los petardos como el "matutano" ese de hay arriba si. esta es la cuestión. Dos mundos diferentes, la de lxs anti autoritarixs y la de lxs sinvergüenzas capitalistas. Cada cual que elija su lugar.
Sindicato Sindicat