Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
La Mosca Tv: Campanya a Goteo "Dona Ales a la Mosca"
16 gen 2020
La Mosca Tv és una tele lliure i comunitària que emet a la TDT de Barcelona, contingut antiautoritari. Necessitem pasta per sostenir les emissions. Col.labora a la campanya micro-mecentage!
logo samarreta.jpg
web_mosca_2019.tiff
web mosca 2019.tiff (160,93 KiB)


Volem continuar desenvolupant un model cooperatiu, voluntari, de gestió horitzontal, i apoderar a la societat civil mitjançant l'auto-producció i l’autogestió.

No volem ser simples espectadors i espectadores del que passa als carrers, a les places, als locals dels col·lectius formant part del teixit social de Catalunya i, per tant, expliquem les coses des de dins. LaMosca.tv està oberta a la difusió de totes aquelles propostes que s’adaptin a aquest projecte dels moviments socials crítics i transformadors. Som conscients del poder de la imatge i per això creiem important que els col·lectius entenguin a LaMosca.tv com a una plataforma més per a la difusió dels seus missatges..

Ens agradaria crear altaveus on les persones o col·lectius, puguin expressar-se en primera persona, on la la informació i el contingut sempre sigui social, critic i transformador i donar la oportunitat a que tothom tingui un accés fàcil i còmode, a traves de la TDT, a la informació que mai podríem veure en els mitjans generals.

Les participants al projecte, no reben cap enumeració de la mosca, es un treball voluntari i altruista, que es fa des de el carrer per al carrer.

La Mosca.tv no emet publicitat comercial, únicament contemplem la possibilitat de donar suport a projectes afins o activitats que vulguin donar-se a conèixer. Aquesta independència econòmica és la base per emetre a plaer continguts que els mitjans de masses cobreixen esbiaixant o directament no cobreixen. Això ha estat possible gràcies als socis de lamosca.tv i en algunes ocasions amb diners de les nostres pròpies butxaques.

PODEU VEURE LA NOSTRA PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL A:
http://lamosca.tv

PARTICIPA I DIFÓN LA CAMPANYA A GOTEO "DONA ALES A LA MOSCA"
http://www.goteo.org/project/dona-ales-a-lamosca-tv


lamosca.tv
t: @okupemlesones
Fb: La mosca tv
Mira també:
http://www.goteo.org/project/dona-ales-a-lamosca-tv
http://lamosca.tv/intro/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat