Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Joaquim Forn: De carceller a pres, de repressor a reprimit
18 oct 2019
comic.jpg
Ara n'hi ha que protesten contra l'empresonament dels qui comandaven o comanden la policia que els està reprimint. Els oprimits reclamen la llibertat dels opressors, i es queixen de la mateixa colla d'opressors.

Quina diferència hi ha entre Joaquim Forn i Miquel Buch?
Qui els ha votat? Els mateixos manifestants?
Mira també:
https://www.ara.cat/politica/Omnium-absolucio-presos-sobiranisme-Diada_0_2305569512.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Joaquim Forn: De carceller a pres, de repressor a reprimit
19 oct 2019
Ostres com canvien els temps, de tots els esperpents que han anat desfilant en aquests temps , el més patètic és el Forn aquest.D'on surt aquet paio, ens pensavem que als menys es preparaven una mica , abans de fer-se vividors i lladres a costa del poble . Quina cara posava de satisfacció quan la masacre de les Rambles . Deia amb total satisfacció " l'estat espanyol està rabiós perquè ha comprovat que no pinta res a Catalunya, pràcticament ha desaparegut .
Collons , els dotze anys de talego que t´han caigut venen de part d'aquell estat opressor que havia desaparegut, menys mal que ja no hi eren...recordeu com tots aquests lladres del govern i el parlament demanaveu presó, molta més presó pels encausats del parlament, al final el Suprem els va condemnar a tres anys , a vuit companys, dels que curren, dels que no enganyen , dels que lluiten , i aleshores que bo era el Suprem , quina satisfacció més gran pels polítics estafadors. Per acabar , és cert com es gira la truita de repressor a reprimit de carceller a haver de aprendre a corre cuita la canço de los Chichos " Talego, talego ay que dolor"
Re: Joaquim Forn: De carceller a pres, de repressor a reprimit
19 oct 2019
No es más que una partide de ajedrez, y además mediática (ni tan siquiera práctica)

el-roto_bailan.gif
Sindicat Terrassa