Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Si toquen Rojava, ens toquen a totes
11 oct 2019
Centenars de persones, prop d'un miler, es manifesten pel passeig de gràcia per recolzar la resistància a Rojava i rebutjar el feixisme d'Erdogan i els seus aliats.
signal-2019-10-10-215710.jpg
signal-2019-10-10-215710-1.jpg
Fem un petit resum de la manifestació d'ahír a Barcelona i animem a estar molt atentes a les notícies i convocatòries en relació a la invasió turca al nord de Síria. Ja n'hi han milers de desplaçades i un número indeterminat de persones mortes, que creix cada minut. Mentrestant, la resistència és enorme, a vida o mort. No només defensen les seves vides, sinó també el projecte revolucionari engegat. No les podem deixar soles. La seva lluita és la nostra. Feministes, antifeixistes, anticapitalistes, ecologistes i antiautorotàries del món no ens podem quedar quietes ni callades davant aquest nou intent de genocidi

Centenars de persones, prop d'un miler, es van manifestar ahír 10 d'octubre de 2019 pel Passeig de Gràcia de Barcelona per recolzar la resistància a Rojava i rebutjar el feixisme d'Erdogan i els seus aliats.

Una pancarta amb el lema "Women defend Rojava" va obrir la jornada combativa i es van llegir comunicats de Jinwar i Kongra Star cridant a la Resistència. La manifestació va recorrer el Passeig de Gràcia, centre neuràlgic de la ciutat, i les manifestants van aturar el trànsit durant dues hores. A més, es va desplegar una pancarta al famós edifici La Pedrera de Gaudí amb el missatge Riseup4rojava. També es va denunciar la complicitat de l'Estat Espanyol i d'Europa en l'ofensiva de Turquia. "Europa apunta, Turquia dispara", "Erdogan assassí", "Rojava no estàs sola", "Si toquen Rojava, ens toquen a totes", etc. van ser alguns dels lemes reivindicats. La manifestació es va desconvocar davant el consulat turc, lloc on es va fer sentir la ràbia pel genocicidi contra el poble kurd.
La policia catalana va retenir i identificar vàries companyes.

La solidaritat és avui més forta que mai i encara l'hem de fer molt més gran.

Atentes a noves convocatòries.
Mira també:
https://anfespanol.com/
https://www.vilaweb.cat/noticies/centenars-persones-protesten-barcelona-contra-invasio-turca-kurdistan-occidental/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat