Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
De Ca La Trava a Ka La Kastanya Resistim V
16 set 2019
DE CA LA TRAVA A KA LA KASTANYA RESISTIM
WhatsApp Image 2019-09-16 at 15.45.08.jpeg
DE CA LA TRAVA A KA LA KASTANYA RESISTIM

Ja són tres setmanes en perill imminent de desallotjament, cada nit amb la incertesa de si la policia vindrà a fer-nos fora de casa a cop d'ariet. Aquí seguim, nit rere nit resistint a casa nostra, perquè no pensem marxar silenciosament.

No és la primera vegada que ens enfrontem als especuladors i les forces repressives, fa menys d'un any ja vam viure el desallotjament de Ca La Trava, vint-i-un dies en data oberta fins que una matinada, a les 5.45h, van aparèixer les furgones, repletes de Mossos, per fer-nos fora de casa. Aquell dia vam resistir i els carrers es van encendre en resposta, però la lluita no va acabar amb el desallotjament de Ca La Trava, al cap d'uns mesos vam tornar a enfrontar-nos a la policia mentre impedíem l'enderroc de l'edifici i, quan l'enderroc es va efectuar, vam okupar el solar on abans havíem viscut. Ara Ca La Trava és un Hort Okupat, una nova trava a la gentrificació, impedint que la "Llave de Oro" construeixi nous pisos de luxe al barri.

El dilluns següent d'okupar Ka La Kastanya es va presentar un grup de treballadors amb la intenció d'enderrocar l'edifici, per tal que la immobiliària Èlix hi pogués construir pisos de luxe. Fa 11 mesos que resistim a Ka La Kastanya, impedint aquest projecte especulatiu, i la resistència no acabarà amb el nostre desallotjament, perquè la nostra lluita va més enllà de la nostra casa, més enllà de nosaltres. L'okupació és una eina, entre moltes altres, que ens permet accedir a un habitatge i resistir a l'especulació i la gentrificació que assola els nostres barris. Creiem en l'okupació, la resistència i l'acció directa, en defensar cada bloc, cada pis i cada CSO, en plantar cara a cada cantonada dels nostres barris, en bastir aliances entre les desposseïdes i lluitar contra aquest sistema que ens esclavitza i destrossa els nostres barris.

Mentre hi hagi cases buides a Gràcia, mentre existeixi la propietat privada i unes poques s'enriqueixin a costa del nostre treball, tornarem a okupar, tornarem a resistir i tornarem a sortir a encendre els carrers amb la nostra ràbia. Us animem a totes a fer vostra aquesta lluita, a defensar el barri el dia que la policia intenti desallotjar Ka La Kastanya, convoquem CONCENTRACIÓ AL MATEIX MOMENT davant Ka La Kastanya i MANIFESTACIÓ a les 19h davant la parada de metro de Fontana.

De Ca La Trava a Ka La Kastanya Resistim!
Un desallotjament una altra okupació!

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa