Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
V Figafest [Lleida 19/10/19]
29 ago 2019
IMG-20190827-WA0026.jpg
És un festival transfeminista que vol lluitar per desfer-nos de la motxilla patriarcal que ens condiciona com a persones i trencar amb el binarisme al que estem sotmeses. Perquè al mercat de la vida ens han venut sempre una única idea de figa, però a nosaltres ens agrada massa la diversitat com per creure'n-s’ho.
També volem acabar amb l’elitisme i el podervadquisitiu que sovint s’ha de tenir per poder accedir a l’oferta cultural de les nostres ciutats; per això el fem gratuït. Finalment, el fem al carrer perquè volem recuperar l’espai públic com a lloc de trobada i per la difusió d’idees contra-reaccionàries.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: V Figafest [Lleida 19/10/19]
01 set 2019
Idees contra-reaccionaries? Serán idees revolucionaries o alliberadores no? La reaccio es diu aixi perque reacciona contra aquestes. El nostre se suposa que es un impuls creador, en aquest cas de llibertat. La reaccio es contrarrevolucio, algu m'explica que es la contra-contrarrevolucio? Fa l'efecte al llegir el text que ajuntem moltes paraules que sonen molt politiques per acabar no dient res o, pitjor, acabar no sabent que es el que es diu. Sort amb el festival.
Sindicat Terrassa