Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Si desallotgen KLK MANI 19h Fontana
28 ago 2019
KA LA KASTANYA EN PERILL DE DESALLOTJAMENT

Ka La Kastanya es troba en data oberta de desallotjament, qualsevol dia pot venir la policia a fer-nos fora de casa. Nosaltres ho tenim clar, no marxarem de casa nostra i la defensarem fins el final.

El dia que vinguin convoquem:

CONCENTRACIÓ AL MATEIX MOMENT DAVANT KA LA KASTANYA

MANIFESTACIÓ A LES 19h A FONTANA

Que retronin els carrers, defensem Gràcia i Barcelona de l'especulació i la gentrificació.
cartell.jpeg
DESALLOTJAMENT IMMINENT DE KA LA KASTANYA

Cridem a la resistència activa. Contra els especuladors i la seva policia.

Ja ha arribat el moment, tenim data oberta de desallotjament. La policia i la immobiliària Elix volen fer-nos fora de Ka la Kastanya. Després de gairebé un any de vida, l'espai tornarà a estar buit i a ser objecte d'especulació.

A Barcelona, l'accés a l'habitatge cada vegada és més impossible. Lluitem contra la mercantilització de la llar, i l'esclavitud que això suposa. Un sostre és una necessitat bàsica que no hauria de tenir preu.

Ha arribat el moment de resistir davant les forces de seguretat de l'Estat i el capitalisme de macroimmobiliàries com Elix o La Llave de Oro. De la mateixa manera que diem que Ca La Trava mai serà pisos de luxe, demanem el suport de totes les que es sentin interpel·lades, conscienciades i amoïnades per la repercussió que té l'especulació a les nostres vides.

El día que desallotgin Ka La Kastanya ens trobaràn dins, però no podem fer-lo soles, necessitem el caliu de les companyes, que s’omplin els carrers de ràbia i solidaritat.

Convidem a totes les persones que han format part de l'espai d'una forma o altra des de que el vam alliberar el passat octubre, a tornar-hi ara que toca defensar-lo!

Estigueu atentes a les pròximes convocatòries, màxima difusió!

Okupació, resistència i acció directa.

KA LA KASTANYA RESISTEIX
68740993_438119426793188_1190637987549937664_o.jpg

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat