Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Solidaritat amb KLK des del barri de Sants
26 ago 2019
Mostres de solidaritat que ens han enviat des del barri de Sants
sants1.jpg
PRIMERES MOSTRES DE SOLIDARITAT DES DEL BARRI DE SANTS

Quan arriba la notícia s'eriça la pell i s'acceleren els batecs, el desallotjament ja és imminent. La por envaeix el cos; por a la policia, a la repressió i a quedar-se sense casa. El futur planejat s'esmicola amb un simple missatge, de cop i volta ja no hi ha res segur, ni fins quan tindràs casa ni quina nit despertaràs de matinada al so de l'ariet de la policia.

En la foscor d'aquesta repressió, però, aviat brilla el far de la solidaritat. Companyes que coneixem i companyes que no coneixem que ens ofereixen ajuda, consell i inclús sostre. Companyes amb les quals compartim lluita i sense les quals res del que hem fet a Ca La Trava i a Ka La Kastanya hauría estat possible. Sempre ho hem dit, la solidaritat és la nostra millor arma.

És per aquesta raó que aquestes pintades solidàries ens omplen de determinació. Sabem que no estem soles, que som moltes les que ens oposem a aquest sistema criminal que mercantilitza l'habitatge, esclavitza les nostres vides i destrueix les nostres ciutats. Per això ens quedarem a Ka La Kastanya i resistirem al desallotjament, perquè no pensem marxar callades, no els ho posarem fàcil.

Volem agrair totes les mostres de solidaritat rebudes i les que estan per venir. Us animem a totes a fer vostra aquesta lluita, que sempre ho ha estat. Difoneu el missatge i prepareu-vos, quan vinguin a desallotjar-nos que ens trobin preparades.

Ens veiem als carrers!

Ka La Kastanya Resisteix!
sants2.jpg
sants3.jpg
sants4.jpg
sants5.jpg
sants6.jpg
sants7.jpg
sants9.jpg
sants8.jpg

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat