Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
27-S mani contra les guerres i contra l’ocupació de l’Iraq i Palestina
10 set 2003
El 27 de setembre s'ha convocat un dia internacional de mobilització contra les guerres i contra l’ocupació de l’Iraq i Palestina. A Barcelona, la Plataforma Aturem la Guerra ha convocat a les 17h, desde Pg. de Gràcia/Rda St. Pere, fins a Pla de Palau.
Algun(e)s ja sabreu que per al 27 de setembre s'ha convocat un dia internacional de mobilització contra les guerres i contra l’ocupació de l’Iraq i Palestina.

A Barcelona, des de la Plataforma Aturem la Guerra, hem convocat una mani aquest dia, a les 17h, desde Pg. de Gràcia/Rda St. Pere, fins a Pla de Palau.

Els cartells i octavetes estan impresos, i es troben al CTD, Gran de Gràcia 126, entre les 19 i les 21 del vespre, dl-dv. Avui o divendres sortiran unes enganxines també.

Adjunto en format PDF (que s'obre amb el program Adobe Acrobat, que es troba en molts CDs gratis de Teleline, Jazzfree etc., o es pot baixar de www.adobe.com) el disseny dels cartells i octavetes.

Hem vist que tant Bush com Blair estan patint un desgast, a causa de les seves mentides durant la guerra. Si treballem bé durant aquestes setmanes, podem començar a tornar a posar al PP contra les cordes. El fet que les mentides d'Aznar eren de segona mà no les fa menys mentides...

Segons un missatge rebut d'ANSWER, a EUA, la llista actual de països on s’han organitzat mobilitzacions per al cap de setmana del 27 de setembre és així:

Àfrica del sud
Alemanya
Algèria
Austràlia
Àustria
Bahrain
Bèlgica
Canadà
Corea del sud
Dinamarca
Egipte
Emirats Units Àrabs
Estat Espanyol
Estats Units
Finlàndia
França
Grècia
Ã?ndia
Iran
Iraq
Irlanda
Japó
Jordània
Líban
Macedònia
Marroc
Mèxic
Noruega
Països Baixos
Pakistan
Palestina
Polònia
Portugal
Regne Unit
Síria
Sudan
Tailàndia
Turquia
Xipre

39 països al últim recompte.

Comentaris

Re: 27-S mani contra les guerres i contra l’ocupació de l’Iraq i Palestina
10 set 2003
Espero que aquesta manifestació no sigui com l´última que es va fer (crec que va ser al Juny) on hi havia 4 gats...on estan tots els estudiants que van fer vaga? on està tota la gent que es va manifestar? GUERRA A LA GUERRA
Sindicato Sindicat