Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: corrupció i poder
Mentides de l'assamblearisme
04 jul 2019
Qui sobreviu en un sistema assembleari?
Aquest text és un petit experiment, fruit d'altres.

Sabeu les rendes familiars de(ls)les vostres companyes d'assemblea? El gènere, inclòs si és quelcom íntim, o la procedència, la sabeu, en saber-ho s'engeguen mecanismes de solidaritat vers la desprotecció que patim a la societat , ...

però la renda familiar, la sabeu?

de fet en molts àmbits les diferències entre gènere, procedència, són molt menors que les de rendes familiars.

Jo no sóc els meus pares. Els meus pares són classe treballadora, ...

Hi ha una sort de fetitx malaltís per anar empobrint-se identitàriament tothom en aquests cercles (dir que ets més pobre, precari/a, que ningú), però si coneixem les famílies veurem que no és veritat.

Que molta de la gent que queda pel camí tenia aquests condicionaments de classe. Que la que aguanta té aquests suports, diners, contactes, estudis, ...

és curiòs com quan passen els anys mires enrera l'activisme i veus la gent a la que la seva família li ha comprat un pis o una casa, o li ha donat feina en el negoci familiar i entens perque ells podien defensar el que defensaven i tu en canvi no podies. Per que uns no tenen por i tu vius cagat sabent en tot moment que estàs a un pas de la indigència.

Que lo únic que et salvarà és que t'hagis mossegat la llengua, vegada rera vegada, davant d'aquells que sí que tenien rendes familiars, per poder tenir una segona oportunitat dins el nepotisme d'esquerres.

Així la mentida és pensar que totes arribem igual al cercle, que no tenim bastons, ni recolzaments darrera, ens creiem iguals en la ficció del cercle, però quan la màgia d'aquest no hi és, millor que tinguis ben guardades les esquenes

Bon dia

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mentides de l'assamblearisme
04 jul 2019
Bon article. Cru i real! Em de reflexionar sobre aquesta realitat. Per mi, primera conclusio es mes humilitat a les assamblees. I no creure que es oro todo lo que reluce.
Re: Mentides de l'assamblearisme
06 jul 2019
Yo he abandonat despres de deu anys de lluita al adonar-me d'aixo. Fart de fills de progres adinerats que van de llibertatis mentre esperen la herencia, la casa o la feina de enchufe. mentrestant tu veus con a casa els teus pares están sense llum, passant fred i acumulant malalties croniques fruit d'una vida de merda plena de patiment i miseria. Jo em vaig Fer anarquista per pobre i perque m'oferia rines per lliberarme de la merda de vida que m'ha tocat ( a mi i a la mayoría invisible) pero al final ha resultat que estaba arriscant la poca llibertat que tinc per a que altres sense necessitat ni conviccio es fesin el guays pels ambiente alternatius i , a mes a mes, es projectin sobre els demes sense Fer res. Al seu cap no existeixen els pobres ni ningu mes infortunat que ella. Es creuen subjecte revolucionari i creuen que la base de la societat es la clase mitja universitaria. Son aporofobics i despotics. Mai succeira una revolucio llibertaria de la ma d'aquesta gent i dintre d'uns anys tindran poltrones a empreses, ajuntaments i universitats.
Sindicato Sindicat