Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Els treballadors d'EGUNKARIA organitzen festival a BCN
09 set 2003
El festival "ESKERRIK ASKO, PA�SOS CATALANS", organitzat pels treballadors i treballadors del diari EGUNKARIA, es realitzarà el 28 de setembre al Parc de la Ciutadella per agrair la solidaritat rebuda des dels Països Catalans
Egunkaria: festival "Eskerrik asko, Països Catalans" a BArcelona

Martxelo Otamendi destaca que el nou diari "Berria" ja compta amb més de 500 accionistes dels Països Catalans

Els treballadors i treballadores d'Euskaldunon Egunkaria presenten a Barcelona el festival "Eskerrik asko, Països Catalans", que es celebrarà el 28 de setembre al Parc de la Ciutadella per agrair el suport i la solidaritat de la societat catalana.

Dr. Calypso, Cheb Balowski o Inadaptats. alguns dels grups que ja han confirmat la participació a la marató de música i reivindicació

En roda de premsa celebrada avui al Col·legi de Periodistes de Catalunya, Martxelo Otamendi i la Plataforma per Egunkaria han presentat el festival que, sota el lema "ESKERRIK ASKO, PA�SOS CATALANS", es celebrarà el proper diumenge 28 de setembre al Parc de la Ciutadella de Barcelona, des de les 11 del matí i fins a les 21.00 hores. Durant les 10 hores del festival, organitzat pels propis treballadors i treballadores del diari clausurat per l'Audiència Nacional per agrair la solidaritat catalana, ja han confimat la seva participació grups com Cheb Balowski, Doctor Calypso, Inadaptats, Feliu Ventura, Pirat's Sound System, Deskarats, Glissandó o Burman Flash.

500 accionistes, 50.000 euros
El festival servirà també per cloure la campanya "Passa't a l'acció" que pretenia aconseguir nous accionistes per al nou diari en èuscar Berria. Avui, la participació catalana al nou diari supera els 500 accionistes, amb aportacions que superen els 50.000 euros. Entre els accionistes destaquen el Col·legi de Periodistes, totes les forces sindicals catalanes i 115 col·lectius i entitats dles Països Catalans, així com nombrosos periodistes i personalitats de la cultura catalana.

MArtxelo Otamendi, a Catalunya
Durant la roda de premsa, on ha intervingut Martxelo Otamendi i membres de la Plataforma per Egunkaria, el director de Berria ha informat sobre la marxa del nou diari (ja s'han aconseguit 4 dels 5 milions d'euros previstos per al nou diari), els tramits judicials per les denúncies per tortures i el festival d'agraïment a la "impagable" solidaritat catalana amb Egunkaria.

Otamendi parlarà avui a Tordera, demà a Solsona i durant la Diada partciparà de diversos actes al Passeig Lluís Companys, on el diari "Berria" i la Plataforma per Egunkaria, disposaran d'un stand en la fira organitzada per la Comissió 11 de Setembre.
Mira també:
http://www.berria.info
http://www.plataformaegunkaria.net

Comentaris

Moltes gracies, Catalunya
10 set 2003
Es curioso, cuando atentaron contra "Euskaldunon Egunkaria", la respuesta en Catalunya sobrepaso las timidas reacciones en otros sitios del Estado.

Cuando han intentado censurar a Fermin Muguruza y Manu Chao, hemos podido leer unas preciosas y contundentes declaraciones de D. Lluis Llach. Donde estan la gente que piensa de Madrid? Sabina, Aute, ... Non zaudete? Seguramente andaran preparando la prorroga del partido PP-PSOE de Madrid.
Sindicato Sindicat