Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Acció directa d'un CDR al peatge
13 jun 2019
https://vimeo.com/340434475
https://vimeo.com/340434475

Plantem-nos!

L'any 2000, Lluís Maria Xirinacs va plantar-se a la Plaça Sant Jaume. Al seu gest l'acompanyava una petició adreçada al poble català: que s'alliberés del jou del poder opressor, per fer-se sobirà en l'autoorganització popular, a través de l'ARBRE D'ASSEMBLEES.

19 anys després, prenem el seu relleu i ens PLANTEM!

La nostra acció a peatges forma part d'un camí que s'encarrila cap a l'autoorganització per a la nostra llibertat col·lectiva.

L'ARBRE D'ASSEMBLEES acull tots els vessants que la vida en comú ens demana. I l'autodefensa n'és un. Perquè un poble no pot viure plenament si no té la capacitat de defensar-se davant els atacs reiterats i dirigits per a la seva assimilació i destrucció.

Ens PLANTEM exercint el dret natural de defensar-nos, per i amb total respecte per la vida. Rebutgem l'abús de poder i l'opressió del fort sobre el feble.

Així, obrim els peatges com a acció d'autodefensa davant la conxorxa del poder financer i polític per dir prou: per cada persona represaliada al nostre poble, li correspondrà una acció de defensa com a resposta.

No restarem indiferents ni porucs davant de tanta agressió i brutícia d'ànima. Els CDR hem pres la responsabilitat de l'autodefensa. Per això des de la dimensió local, on coneixem be el territori, us encoratgem a organitzar-vos i respondre amb contundència a les agressions que estem rebent. No tenim res a perdre i molt a guanyar.

Perque ningú no ens pot prendre l'espurna que ens fa estimar la nostra terra i defensar-nos del seu agressor. Ningú no pot esborronar dels nostres ulls l'horitzó d'un poble sobirà que entoma les seves febleses i comparteix les seves fortaleses.

Dir sí a l'amor per la vida per deixar-nos-hi empènyer fins a l'alliberament del nostre poble en concòrdia amb tots els pobles oprimits.

Visca la terra!
Visca la vida!

https://vimeo.com/340434475

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció directa d'un CDR al peatge
15 jun 2019
Els CDR recolzen la Democracia Cristiana: La dreta que ja no sap quines més piruetes fer per a què l'electorat li faci cas.

I a sobre són els mateixos que tenen la família d'accionistes a les empreses de peatges.
Re: Acció directa d'un CDR al peatge
17 jun 2019
Los pujolCDR al servicio de la clase media y burguesa.Como en el parlamento.
El lumpen proletariado no utiliza autopistas(no se lo puede permitir).
Estas acciones solo favorece a la clase privilegiada snobista y titulada.
Re: Acció directa d'un CDR al peatge
17 jun 2019
I això que la CUP té fama de coherent.
La CUP és, com va dir el biògraf del molt honorable sr.Pujol, "carn de la nostra carn i sang de la nostra sang". I no només biològicament. Formen part de la mateixa mentalitat i tenen els mateixos objectius que Convergència i ERC. És a dir, el control clientelar de la societat catalana.
Sindicat