Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Segon judici de Ka La Kastanya
11 jun 2019
El dia 10 d'abril es va celebrar el segon judici per la usurpació de Ka La Kastanya. La sentència ja s'ha dictat: ordre de desallotjament i multa de 630 euros a una companya. Vam presentar un recurs a l’Audiència Provincial i estem a la espera de la resolució, el que ens dona un temps incert per afrontar el desallotjament cada dia més proper. Tanmateix, segueix obert un altre procés d’usurpació de Ka la Kastanya amb judici el dia 25 de juny amb dues companyes implicades que podria avançar el desallotjament.

Altre cop ens veiem submergides al laberint burocràtic, a decisions arbitràries de les jutgesses, al llenguatge críptic de la (in)justícia i a la judicialització de les nostres vides. En sortim fastiguejades i conscients que aquesta justícia és falsa i que mai serà ni s'assemblarà a la nostra manera de lluitar.

El dia del desallotjament s’acosta, però la pitjor repressió no és la externa sinó la interna, la llosa del derrotisme que sembla imperar a Barcelona. Algunes companyes ens diuen que no podrem resistir, que ara no és el moment o que estem vivint la fi de la okupació.

Nosaltres ho tenim clar i estem decidides a donar-ho tot, ens hauran d'arrancar de les nostres llars i, en cap cas, els ho posarem fàcil. Creiem que davant l'ofensiva estatal contra l'okupació només ens queda més okupació, resistència i acció directa. Ara, més que mai, és el moment de plantar cara, són les mateixes veïnes les que, fartes, ens paren pel carrer i es queixen dels preus dels lloguers, per criticar pisos de luxe i per animar-nos a desbordar-nos i no cedir ni un sol dit.

No ens faran fora de Gràcia, resistirem a Ka la Kastanya amb totes les nostres forces i okuparem els carrers per omplir-los de ràbia. Si ens fan fora: resistirem, atacarem i tornarem a okupar al barri. Cada cop rebut ens fa més fortes i ens motiva a seguir conspirant i descobrint noves vies insurrectes contra els responsables de l'elitització dels nostres barris. Mai regalarem Barcelona als especuladors. Volen guerra de classes i la tindran.

Cap Desallotjament Sense Resposta

🔥 KA LA KASTANYA RESISTEIX 🔥

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Segon judici de Ka La Kastanya
12 jun 2019
Kasablanka vol mostrar tot el nostre suport a kala kastanya. Sou la kanya!! Visca okupacio insurrecta!!
Sindicat