Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : altres temes
Residència Artística Autogestionada al CSO La Bruna (del 1 al 7 de juliol)
30 mai 2019
Amb la Rara volem crear un espai autogestionat d’inspiració, creativitat i convivència entre 10 creadors durant 7 dies seguits.

La Rara està oberta a qualsevol persona o grup de persones, interessades en desenvolupar un projecte artístic, creatiu o cultural en un espai obert, d’intercanvi i convivència.
LaRARA2019b.jpg
La Rara tindrà lloc a La Bruna, un Centre Social Autogestionat ubicat en un esplèndid hotel okupat a 2a línia de mar a Calella de la Costa (Maresme). És un luxe que ens cedeixin aquest espai per això volem oferir a mode d’intercanvi una presentació pública de les obres creades durant la residència el diumenge 7 de juliol a la tarda.

Durant els dies en què es desenvolupi la residència es pretén no només dur a terme el projecte si no també posar en valor la convivència, el treball en equip i crear llaços entre les persones participants. Per això a La Rara convidem a tots els residents a conviure el màxim, conèixer la gent del CSO La Bruna, menjar tots junts, anar a la platja, nits de música i conversa…



Per participar a la convocatòria envia’ns un correu a opifai ARROBA gmail.com amb la següent informació:

Nom artístic:

Data de naixement:

Telèfon de contacte:

Correu electrònic:

Web/Blog/Instagram/…:

Mostra de treballs anteriors:

Descripció del projecte

Carta de motivació

No et preocupis per la presentació, formalitat o llargària (tot i que agraïm que la informació estigui el màxim de resumida).

Tens temps per enviar-nos la teva proposta fins al 31 de maig de 2019 a les 12 de la nit. Si no omplim el cupu de participants allargarem el període.

L’any passat no vam fer selecció de propostes perquè no vam omplir el cupu de participants, però aquest any pot ser que hi hagi més demanda. En aquest cas, l’equip que estem organitzant La Rara haurem de fer una selecció. Per això hem concretat alguns criteris que tindrem en compte a l’hora de valorar i seleccionar les propostes. Valorararem especialment els projectes:

que estiguin concebuts concretament per a aquesta convocatòria.

que la proposta no es limiti a un contingut purament estètic sinó que també tingui i s’expliqui un contingut polític/sociològic/antropològic/històric/…

valorarem l’orginalitat de l’obra

que puguin ser desenvolupats i acabats en els 7 dies que dura la residència, intentant aprofitar-los al màxim.
Mira també:
https://residencialarara.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat