Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Sentencia de desahuci per a kasablanka tenim des de avui 16 sies per recorre oero podrien fer desahaci preventiu
08 mai 2019
El passat dia 23 abril es va celebrar el judici per precaru i ja tenim la pitjo sentencia. Tot i esta la finca expropiada per ajuntamen de pdecat erc i les cup i tot i disposar de un paper de ajuntamen ob es compromet a fer el nesesari per retirar clausula que obliga a antiga propietaria a desallotjar-nos la sentencia a estat de desallotjar-nos, l'ajuntament k ens va cridar al dialeg el dia 21 per mirar arrivar a un acord que bi volem ni els creiem savem k el k volen, es fotre ma a un projecte k porta funcioban des de 1996.

No estem tristes ni molt menys ens sentim derrotades. Les accions i la campanya en defensa de kasablanka ha estat intensa i molt d'ura ja k molt especialmen per part de les cup k no ha deixat de mentir manipular, va ser maco e una victoria indiscutible veure com es contradien continuamen i s' amagaven penosamen duran la contundent accio de la fira de la cabdelera kuan varem okupa ls oficibes de territori i sostenivilitat obligan al alcade a recobeixe el k havien estat negan. K ajubtamen es ki esta al darrera del desallothamen.

Des de KASABLANKA ELS HEM DE DIR K SEGUIREM FERMES FINS AL FINAL EN EL NOSTRE COMPROMIS INSUBORNABLE DE SEGUI Ingobernable, K SEGUIREM DEFENSAN-NOS I DENUNCIAN LES SEVES MENTIDES.

I KUAN PDECAT I LA CUP ENS ENVIIN La POLICIA CATALANA AMB LES SEVES PORRES ENS TINDRAN AL DAVAN CONTENTES DE DEFENSA QUELCOM QUE ESTIMEM I MAI ENS PODRAN DESALLOTJA EL NOSTRE ESPERIT SALVATGE LLIURE E INGOBERNABLE per a nosaltres una derrota seria aginollar-nos davan uns politics que no han fet mes k mentir manipular i atacar la resistsncia k no vol ser domesticada per les cup ni per ningu.


Kasablanka sempre salvatge e ingobernable.

ENS VEIEM ALS CARRERS!!!

TAMBE VOLEM MOSTRAR LA NOSTRA SOLIDARITAT AM TOTS ELS ESPAIS OKUPATS AMENAÇATS DE DESALLOTJAMEN. PUNTALES KALA KASTAÑA MAYDAY...

SALUT I ANARKIA

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sentencia de desahuci per a kasablanka tenim des de avui 16 sies per recorre oero podrien fer desahaci preventiu
08 mai 2019
Adelante con vuestro espíritu ingovernable compas, salut i restisténcia des de terras gironeses!
Que visqui l'Anarkía
Re: Sentencia de desahuci per a kasablanka tenim des de avui 16 sies per recorre oero podrien fer desahaci preventiu
09 mai 2019
Modificat: 08:14:27
588_1356027232ciucup.jpg
1 a cup puigdemon.jpg
1 a riera y torra.jpg
El bien mas preciado la juventud obrera encadenada a valores nacionalistas y patrioteros burgueses, para servir de carne de cañon, en ese gran negocio de la democracia, que es la guerra, de la cual se sirven para dar coherencia al capitalismo. Nuestro excepticismo respecto a la politica de esa cup que maquilla al pujolismo, que se hace pasar por front soberanista, no esta solo en una postura determinada por nuestros principios en la forma de entender la okupacion, ess tambien la contastacion, que nos quieren victimas de la voracidad del moloch pujolista, que ahora trata de suavizarla con una nueva vaselina la independentista del front soberanista. Y es que ya llevamos sufriendo lo del front soberanista demasiado tiempo, que queda plasmado en que, la Generalitat del PDeCat y ERC con el apoyo de la CUP, destina casi un 30% menos a sanidad que antes de la crisis. Están ejecutando en Catalunya el programa electoral del PP y VOX. Y ahora con lo de kasablanca demuestran una vez mas en que nada se diferencia ese frente soberanista del pp y vox en lo referente tambien a la okupacion.
Sindicat