Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Primer de maig llibertari 2019 ACTIVIDADES
01 mai 2019
charlas1mayo-cleaned.jpg
cartel-cleaned.jpg
todo bien com 1-cleaned.jpg
OBRIM EL C.S.O. MAYDAY


CONTRA EL CIRC ELECTORAL I EL SEU MÓN DE MISÈRIA
OKUPACIÓ!

Avui, 1 de maig, fem pública l’okupació de l’antic edifici de la REA.

La lluita contra la gentrificació en un barri amb els carrers plens de turistes i policies es fa dia rere dia més necessària, i més amb ‘l’ajuntament del canvi’ que s’apropia de les lluites dels barris per acabar totalment amb elles i es limita a oferir algunes propostes de lleis buides de contingut real. Es limiten a oferir en campanya electoral atractius canvis, i sabem que en els seus plens no tenen importància les nostres vides, importa la seva imatge de partit i els seus diversos interessos. No és si no als carrers on tenim l’oportunitat de colpejar allò que ens colpeja, d’acabar amb el sistema de dominació des de les seves arrels, d’ensenyar la ràbia continguda cap a l’autoritat de qui ens intenta sotmetre a la dominació.

Ja han passat uns quants anys en els que les dinàmiques d’aquest ajuntament no han frenat si no més aviat tot el contrari, han ajudat a expandir la gentrificació a Karcelona. On no hi havia arribat, ja la tenim, i on ja es pateix des de fa anys segueix expandint-se. El preu de l’habitatge es distancia cada dia més de la realitat de la majoria de les que habitem aquesta bírria de ciutat. L’ofensiva contra els centres socials okupats i els espais autogestionats és mica a mica més present als barris, ja sigui mitjançant la policia o mitjançant preciosos oferiments de pactes i discursos d’apropiació.

Volem ensenyar el nostre rebuig cap a la democràcia i cap a les eleccions, que els partits polítics i l’aparat burocràtic de l’Estat s’encarrega de disfressar com a ‘lliures’. Mai ningú no va ser lliure votant i mai ningú que caigui en el joc de la democràcia no serà capaç de complir allò promès.

Any rere any som més les que patim les misèries que el capitalisme imposa en les nostres vides, cossos, relacions i realitats en general. La nostra proposta no va de lleis, ni de canvis parcials, ni de comercialitzar i posar a la moda les lluites. La nostra proposta es destruir tot allò que ens oprimeix i sentir la llibertat des de cadascuna de les perspectives que podem tindre. Animem a qualsevol que vulgui acabar amb el delegacionisme de decisions que afecten les nostres vides i amb la representativitat, a lluitar contra tota classe de poder. El que pensem que ens uneix és que venim dels marges del sistema, i des d’aquí plantem cara a qui ens vulgui assossegar i normalitzar.

Fem una crida a la resistència combativa i volem deixar clar que:

Desallotjaments són disturbis.
Des d’aquí o des de qualsevol lloc, serem el vostre principal malson i no deixarem de molestar.


LA LLUITA ÉS AL CARRER
ABAIX LES INSTITUCIONS, ELS PARTITS, L’ESTAT I TOTA AUTORITAT

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa