Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Nova delegada del Govern espanyol
05 set 2003
La subdelegada del govern espanyol substitueix García Valdecasas. Susanna Bouis ha estat triada com a delegada a proposta de la nova ministra d'Administracions Públiques.
La que fins ara era subdelegada del govern espanyol a Catalunya, Susanna Bouis, substituirà Julia García Valdecasas. La nova ministra espanyola d'Administracions Públiques va proposar Bouis perquè la substituís dimarts mateix, en acceptar el seu càrrec a Madrid. El Consell de Ministres espanyol va nomenar divendres la nova delegada.


El govern del PP ha acceptat la proposta personal de Julia García Valdecasas per nomenar com a nova delegada a Catalunya la dona que ha estat la seva mà dreta des del 1996. Després d'una etapa com a assessora del grup del PP al Parlament, Susanna Bouis va ser nomenada directora del gabinet tècnic de la delegació quan García Valdecasas hi va ocupar el càrrec.Bouis va començar a treballar al Parlament autonòmic com a assessora del diputat per Girona Josep Maria Reguant, que va ser escollit per ERC el març de 1992 però que va trencar amb aquest partit immediatament després de les eleccions i va passar al grup mixt. No va ser fins després de les eleccions de novembre de 1995 que la nova delegada d'ara va entrar en contacte amb el PP. Va treballar amb aquest grup parlamentari només uns mesos, fins que al març de 1996 el PP va guanyar les eleccions al Congrés espanyol i es va incorporar a l'equip de García Valdecasas. Es va mantenir en aquest càrrec fins que el maig del 2002, ja com a militant del PP, va ser designada subdelegada a Barcelona.

La nova delegada Susanna Bouis prendrà el càrrec dimarts vinent.

Comentaris

Re: Nova delegada del Govern espanyol
06 set 2003
Però... Com es pot tenir tanta poca vergonya? Com es pot ser tan descaradament trepa? Com es pot arribar a tenir un morro tan enorme?

Jo puc entendre que un jove comunista es faci socialista "zapatérico" quan té quaranta anys; jo puc entendre que un jove "batasuno" es faci del PNB quan té quaranta anys. El que no s'entén de cap manera és que una persona que ha estat a l'òrbita d'ERC salti en tres anys i sense transició a un PP. Això només m'ho puc explicar des l'òptica de l'oportunisme, de l'engany i de la total i absoluta manca d'ètica i d'honestedat.

És clar que no és la primera vegada que veiem "conversos" d'aquesta flaire: recordem la Birulés o el Piqué, que també eren maoïstes en altres temps. Amb tot, cap d'ells arriba a l'exageració d'aquesta Bouis.

Que a gent així li donin "mando en poli" té pebrots...
Re: Nova delegada del Govern espanyol
06 set 2003
Aviam, suposo que akesta deu ser la típica que diu "a mí, m´agrada el concepte de política=gestió", que vol dir enxufar-se allà on sigui, amb qui sigui i del que sigui per treure tajada.
I mira on arriben els d´akesta mena. Sino mira la Júlia, una inútil, que no sap ni parlar i la fan ministra. És tot tan patètic!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more