Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Sobre el Primer Judici de Ka La Kastanya
14 mar 2019

SUSPÈS EL PRIMER JUDICI DE KA LA KASTANYA

Dimarts 5 de març es va celebrar el primer judici contra dues companyes de Ka La Kastanya sota l'amenaça d'un desallotjament.

Creiem important i necessari informar dels processos judicials que patim i de com es desenvolupen. L'àmbit legal i judicial és on ens trobem menys còmodes, sempre hem menyspreat la judicialització de les nostres vides i mai hem entès els laberints de la burocràcia. Els processos judicials són, majoritàriament, arbitraris i parcials. Els jutjats mai seran el nostre terreny de lluita, és per això que trobem tan necessari socialitzar i compartir el nostre procés, perquè el coneixement és una eina i perquè les nostres experiències puguin servir a altres okupacions.

Dimarts el jutge va decidir suspendre el judici, ja que existeix un altre procés obert amb anterioritat. Per aquest procés tenim data de judici el 10 d'abril, i ens posa altre cop en risc de desallotjament.

El procés judicial ja està en marxa i sabem que tenim la justícia en contra nostra. El nostre terreny de lluita no són els jutjats, són els carrers. Més tard o més d'hora intentaran desallotjar Ka La Kastanya, en aquell moment ens trobaran de cara. No pensem abandonar la casa, resistirem i respondrem amb contundència als carrers. Aquesta és la nostra aposta política, de Ca La Trava a Ka La Kastanya, perquè la resistència d'una és la resistència de totes. Ca La Trava i Ka La Kastanya no podrien existir sense la lluita de tantes okupes abans nostre. Mentre ells segueixen jugant amb la burocratització i judicialització de les nostres vides, nosaltres seguim pensant i redescobrint noves formes de resistir i atacar als responsables de l'elitització dels nostres barris.

Perquè mai cap desallotjament sense resposta!
Perquè Ca la trava mai serà pisos de luxe!


KA LA KASTANYA RESISTEIX!

comunicatPrimerJudiciKLK.jpeg

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat